ludi25 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 dziś jadać swym nowym nabytkiem zaczęło coś wyć piszczeć w drzwiach w końcu przestało naciskając guzik z odmykania szyby przedniej. jeśli chodzi o cały centralny to wszystkie zamki chodzą a przedni zamek nie idzie piszczy :( co to może być????? i co zrobić zęby ten zamek chodził ?? a drugi problem to sieci mi się kontrolka jaśków ?? tez nie wiem co mam z tym robić widzę ze nowe autko nowa skarbonka tylko ze 4 razy droższa;/;/ proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 kontrolka poduszek świeci się prawdopodobnie (70% przypadków w e39) dlatego że uszkodzona jest mata w siedzeniu pasażera , podepniesz pod kompa to się przekonasz... więcej informacji uzyskasz korzystając z opcji "szukaj" na naszym forum, temat ten był już kilkukrotnie przerabiany - jest tam też napisane jak rozwiązać ten problem (oczywiście po odpowiednim zdiagnozowaniu) a co do zamka itd,, to trzeba zdjąć tapicerkę z drzwi i zobaczyć co odpadło/poluzowało się powodzenia w bojach bmw_beer ps. nie zrażaj się chwilowymi problemami, porobisz i będzie gitarra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi25 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 odłączyłem dzis aku na jakies 20 minut czy moze być przyczyną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 nie bardzo, a w zasadzie bankowo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi25 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 dodam ze prawa strona tez się nie zamyka tył elegancko a prawa lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi