Kamcio Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 AutoGeo ul. Waflowa we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Kolega zadał złe pytanie.Nie gdzie najtaniej,ale pytanie powinno być: gdzie dobrze i w dobrej cenie ustawię zbieżność. Pamiętaj,że ustawia się też kąty kół tylnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Autogeo na waflowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jak dla mnie tez AutoGeo. Mily gosc. Widac ze zna sie na tym nie od dzis. Cena przystepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 byłem w AutoGeo podpytać jak robią, ponieważ jestem przed zbieżnością i geometrią. Co sądzicie o ustawianiu zbieżności/geometrii z/lub bez obciążenia? (dla e46 jest to po 68kg na fotele przód, 68kg kanapa i 20kg bagażnik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Powinno się obciążać oraz pełny zbiornik paliwa.Aby wyszło tak jak ma być.A obciąża się po to by imitować auto z pasażerami.Więc skoro program podaje,że Bmw trzeba obciążyć to przydałoby się zrobić to jak należy happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Właśnie w AutoGeo powiedział mi że wie że "książkowo" powinno się obciążyć ale on nie obciąża, bo nie ma czym i że ustawia tak żeby było dobrze. Sam już nie wiem czy zaufać jego wiedzy... ? Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Właśnie w AutoGeo powiedział mi że wie że "książkowo" powinno się obciążyć ale on nie obciąża, bo nie ma czym i że ustawia tak żeby było dobrze. Sam już nie wiem czy zaufać jego wiedzy... ?Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Ja tam nie narzekam. Do tej pory wszystko ok. i patrze zupełnie obiektywnie, a nie przez pryzmat ceny, bo jakby nie patrząc chyba najlepsza we wro A Z drugiej strony, ile jeździsz z kompletem pasażerów, że aż tak Ci potrzebne to symulowanie w pełni zapakowanego samochodu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Najważniejsze pojechać z pełnym bakiem paliwa albo pełną butlą lpg jak się ma Ja też pytałem o obciążanie to robili tylko z pełnym bakiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja tam nie narzekam. Do tej pory wszystko ok. i patrze zupełnie obiektywnie, a nie przez pryzmat ceny, bo jakby nie patrząc chyba najlepsza we wro A Z drugiej strony, ile jeździsz z kompletem pasażerów, że aż tak Ci potrzebne to symulowanie w pełni zapakowanego samochodu? Masz rację, w sumie rzadko się tak jeździ. Jestem umówiony na poniedziałek, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cena faktycznie mnie zaskoczyła, ale tu nie o to chodzi, ma być dobrze ustawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Masz rację, w sumie rzadko się tak jeździ. Jestem umówiony na poniedziałek, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cena faktycznie mnie zaskoczyła, ale tu nie o to chodzi, ma być dobrze ustawiona. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mnie tez czeka zbieżność do zrobienia bo lekko na prawą stronę auto mi zjeżdża i tak zastanawiam się nad autogeo i dzwoniłem za 70zł robi... Pablo jak u Ciebie wygląda sprawa po ustawieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Polecam ulicę waflową, gość wie co robi i nie ma problemu po ustawieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Mam nadzieję ze ustawi wszystko dobrze :-) Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapis Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A ile płaciłeś jak mogę zapytać? Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 A ja polecam na pawłowicach kolo dino, bylem juz dwa razy i zawsze git Tapnięte z Mojego NOTE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Waflowa 1, 70zl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A gdzie ustawią geometrie/ zbieżność z gwintowanym zawieszeniem? Bo u nas coś pokręcili, ale nadal mnie w rów ściąga :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A co to za różnica? Gwint czy seria to obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 a ciśnienie w oponach sprawdzałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi