ludi25 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 kupiłem wczoraj auto z Niemiec jechałem do domu 8 godzin odpalałem często w domu bawiłem się guzikami .Przyjechałem do domu i nie mogłem jej odpalić pisze mi coś typu CHEK coś tam ale piksele mi zanikają i nie jestem w stanie odczytać coś jest nie tak kręciłem aż aku się wyczerpało. Czy jest jakieś zabezpieczenie ze nie idzie jej odpalić . czy coś narobiłem jednym słowem jestem załamany wczoraj kupiłem auto a dziś siedzę w domu i zamiast się cieszyć mam lipe ze posiadam złoma dodam ze to 530 01 rok pomocy !!!! aha 2 godziny temu miałem rezerwę zalałem zupę z baniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Moze kod wprowadziłeś jakiś. Kolega ma w siódemce kod który może wprowadzić, który uniemozliwia odpalenie auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi25 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Moze kod wprowadziłeś jakiś. Kolega ma w siódemce kod który może wprowadzić, który uniemozliwia odpalenie auta. cos by w tym było bo jak odpalam go to zaciągnie paliwa mruknie i lipa mam dużą navi 16:9 tam jest mozliwosc wpisania kodu raz cos wpisalem nic wiecej czy jest mozlowosc ze to od tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Na obecną chwilę tylko komp CIe ratuje. Może coś wprowadziłeś, jakis kod albo blokadę albo poprostu coś nawaliło i wyszedł taki zbieg okolicznoścu tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi25 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a jak odłącze aku????? jesli mozesz powiedziec gdzie on jest ???;/;/ zaraz po pale suke:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Aku? W bagażniku po prawej stronie, możesz spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi25 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 JEDNAK aku pomogł odłączyłem go i o dziwo zadziałało dziekuje ale i tak nie mam pojęcia co sie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 mogles wprowadzic kod do odpalenia bo wlasnie on resetuje sie-bez sensu-po odpieciu aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi25 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 teraz nic nie przyciskam jezdze normalnie autkiem po jakims czasie nie jestem w stanie go odpalic musze wyciągnąc kleme z aku za 10 minut pali :( nie mam pojęcia oco chodzi tankuje już na cpn bo słyszłem ze są czułe na ropę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi