jacob Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siemka od 2,5roku mam e39 523i 2,5l i ostatnio coś mi sie dzieje z kontrolkami podczas jazdy czasami sobie pomrugają równocześnie od tylniego przeciwmgielnego i eml ???????? nic sie nie dzieje silnik pracuje normalnie ma pawera tylko te kontrolki pomrugaja i przestaną ??? <bmw_1> ma ktoś jakąś opcje ???? niewiem czy czasami sie gdzieś jakieś zwarcie nie robi albo co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 nikt nie wie czym to spowodowane jest ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wyciagałes te zegary ? Posprawdzaj kostki to chyba najbanalniejsza czynnosc jaka możesz na poczatek wykonac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 nie nic jeszcze nie tykałem ,czasami to mi sie wydaje że na nierównościach one mrugają , ostatnio kumplowi silnik padł i go cholowałem to przy szarpnieciach też mrugały .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 nikt nie podpowie nic weiecej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No to wyjąłeś te zegary czy nie? Jesli nie to, to będziemy dalej mysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy27 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 witam! od pewnego czasu mam problem ze swoim samochodem-co jakis czas zapalaja sie dwie kontrolki (eml i asc) obroty tylko do 2000 tys predkosc max 90 km/h przy odpalaniu wszystkie gasną kiedy tylko dodam gazu zapalają sie no i... Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi