bryan Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 WItam. Zapraszam serdecznie na nasz VII Zlot BMW- MANIA http://bmw-mania.com.pl/forum/index.php?topic=481.msg3475;boardseen#new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ponawiam- czy ktoś się wybiera? Jako świeżak w BMW chętnie wybralbym się na taką imprezę.Czy ta cisza w temacie coś oznacza:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Skoro nie ma tuningowiska , moze faktycznie mozna by pomyslec na wyjazdem , moze nie każdy solo , ale jakos zgrac sie tak po 3-4 osoby w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 No wlasnie:)Można o tym w ndz pogadać. Wybieram się w sb do Wieruszowa jakby coś Btw.-dzięki za zmianę ksywybmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 To myslcie myslcie Ja bym reflektowal jak sie ekipa zbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 To już jedno auto jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Hmm wstepnie jestem za, proponuje pogadac w niedziele. Tzn u mnie jedynie studia przeszkodzic moga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ten termin u mnie odpada ale życzę udanego wypadu wszystkim którzy poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Eee i sie okazalo, ze zjazd mam i zaliczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ja planów nie mam na ten termin więc jestem bardzo za Więc czas zbierać ekipy to furek, tak jak wcześniej przedmówca klikał 3-4 ludziki było by OK- luz w samochodzie i oszczędności w portwelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Panowie i co z tym wyjazdem? Może wkońcu liste byśmy zrobili, omówili miejsce spoktania, ile samochodzików itd- bo w taki sposób to nic z tego nie bedzie. 1.chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 JEDZIE KTOŚ TAM ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Więc jest nas tylko dwóch Ale lepiej dwóch niż sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Z Nila Checia bym smignol ale inne plany niestety ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 kurde,chicco,zaczynam się zastanawiać;/ okazalo się,że w przyszlym tygodniu mam bajzel na uczelni i teoretycznie 40książek do przeczytania:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 ja narzazie nie mówię nie, nie mówię tak.. zobaczymy jak studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi