Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 j.w. chodzi o element zaznaczony na foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 to stacyjka jak mniemam i blokada kiery może ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 stacyjka stacyjka, i wlasnie o ten cypel mi się rozchodzi z realoem" - Kołek blokujący na jakiej zasadzie on działa? bo w kierownicy nie ma żadnych dziurek, a on chodzi na sprężynie i jest podłączony do niego przewód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Mi to wygląda na stycznik od klaksonu ale jak mówicie że to jest "kołek blokujący" to widocznie się mylę :mrgreen: http://www.realoem.com/bmw/diagrams/n/s/7.png Na tym diagramie 7 to węgielek a tobie chodzi o 11 , tak ? Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez Lucius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 7 - obudowa karbonowa 11- wchodzi w 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a kierownice masz ori?? może to blokada tyle że do innej kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 skoro kabelek ....to jestem za klaksonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi