madziorka11 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 podczas jazdy slychac pulsacyne huczenie przy 100 km/h to jest masakra ale podczas skrecania w prawo prawie przestaje podejrzewam lozysko z prawej strony zamowilem juz cale wachacze z tarczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Może to poprostu most wyje , sprawdzałes stan / ilosc oleju w dyfrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Też obstawiam most! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 U mnie jest identyczny odglos i takze przy okolo 100km/h tylko ze dopiero to slychac jak sie radio wylaczy nadmuch i przestanie oddychac wiec nie ruszam tego. Dodam tez ze juz trzy mosty mialem (poszukiwanie cichego) i od kiedy go kupilem (samochod) jest ten odglos i nie nasila sie i zmiana mostu nie zmienila stanu faktycznego ani przejechane kilometry bo po ponad 50 000km nadal tak samo.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 moze byc tez jedna z opon wyzabkowana (nierowno zuzyta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ja stawiam na lozysko :lol: podnies tyl i poruszaj prawym kolem i wszystko bedzie jasne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a krzywa felga?? Bo jesli chodzi o moj przypadek to nic innego mi na mysl nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 podnosilem i prawe kreci sie ciezej niz lewe a w dyfrze nie dawno olej wymieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ale słychać coś podczas kręcenia, zgrzyty, buczenie, łożysko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Buczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jak dla mnie to łożysko koła Kiedyś miałem łeb jak wiadro jak wracałem z kumplem jego E30 i spałem na kanapie z tyłu Miał właśnie do wymiany łożysko tylnego koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 juz zalozone tarczo - bebny i problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 no to szerokiej drogi!! Fajnie ze zakończyłeś wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi