Dziki Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mam zamiar usunąć dolne listwy drzwiowe w e34. Mam ich już "powyżej uszu" Błotołapy od których wiekszośc e34 koroduje na dole drzwi. Jakiego użyć materiału do wyrównania drzwi by to miało sens i nie odpadło po krótkim czasie? Zaspawanie nie wchodzi w gre bo rudy wyjdzie po spawach szybko. Nowych listew nie zakładam bo technicznie dalej jest to "błotołap" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 w fordzie mojego ojca wypelnialismy dziury w karoserii przy pomocy szpachli z dodatkiem włókna szklanego. Podobno wtedy jest elastyczna i nie pęka. A może lepiej zabezpieczyc te listwy jakos silikonem, zeby bloto i wilgoc nie mialy sie jak dostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi