Kosa Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Witam Posiadam instalacje LAVATO z komputerkiem AUTRONIC AL-700 parownikiem 100HP i silniczkiem krokowym, poniwaz za kazdym razem gdy wyjezdzam z regulacji od gazownikow auto chodzi inaczej, dlatego chcialbym sam to zrobic Kupilem interfejs z kabelkiem do AUTRONIC, mam programi A-MON 1.6 i inny (nie pamietam nazwy) Postaram sie zrobic zrzuty z tego co pokazuje program, czy ktos bylby w stanie mi powiedziec co powinienem zmienic i jakie parametry poustawiac? (na szczescie jest mozliwosc zapisania wcesniejszych ustawien w pliku ) Mam instrukcje do programu z regulacja krok po kroku ale wolalbym rad jakiegos fachowca. Chcialbym sprawdzic 2 rzeczy. 1. Postawic wyłąćznie na dynamike (ile bedzie palil, jakie osiag) 2. Postawic na ekonomike (j/w) i sprawdzic roznice miedzy 1 i 2 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi