Kuziem Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 hehhe... co na simsonie zimno ??? umarlo mu sie :-P teraz czekam az mi sie zachce doprowadzic go do stanu uzywalnosci :-P ale juz chyba nie bede robil takiego hardcorowego cylindra bo mam wachacz pogiety, zebatki krzywe i lancuch rozciagniety ladnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 hehhe... co na simsonie zimno ??? \hahaha Kuziem marzenie - simson z ogrzewaniem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 A ja będę bliżej ziemi i tego co chce w ciągu nanjbiższych kilku lat zrobić: -330Ci + dmuchawka -330Ci +dmuchawka ..... itd plan na najbliższy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 \hahaha Kuziem marzenie - simson z ogrzewaniem :lol: no fakt, jakbym mial ogrzewanie to na Krzywa nie musialbym z Roysem jechac :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Może zacznę od tego, że kilka lat temu BMW mi się nie podobało:bag:, ale poznałam Marcina i jego bordową strzałę e30 i zmieniłam zdanie . Teraz nie wyobrażam sobie, że mielibyśmy nie mieć bumy. Z moich marzeń to: 1. Takie realne w najbliższej przyłości e38 , zamiast BMWCorsy klasyka, czyli e30 lolol 2. Takie realne w dalekiej przyszłości e31 :bmwsexemofg3::bmwsexemofg3::bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 dobrze porobione e46 m3 coupe, np. takie + kompresor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 1 moje motoryzacyjne marzenie to tak jak Dirtiego:) czyli paliwo po przynajmiej 20gr za litr:-P no nie byłbym zły jak by kosztowało nawet 1zł:drunk: jeśli to marzenie by się spełniło to następne już z górki:) 2 e39 M5 dobrze porobione:) 3 e31 850 csi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ja sie na samym poczatku podpisze pod rushem! wlasnie takei m3 e46 coupe ale mysle ze moim najwiekszym marzeniem jest m6 - mam nadzieje ze kiedys do zrealizowania... pozniej camaro ss, dodge challengler (ale tylko muscle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Lista jest tak długa że miejsca by brakło... ograniczam do 2 kategorii To co chciałbym mieć w garażu, nawet po to żeby popatrzeć: 1. McLaren F1 2. Pagani Zonda R 3. AC Cobra 427 To czym chciałbym jeździć: 1. e39 M5 2. e46 M3 CSL 3. Nissan Skyline GT-R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Pola E31 nie jest aż takie drogie. X6 to już postanowione, choćby na chwilę to kupie, Corvetka 5.7 literka pod maseczką, podnoszone lampki, to jest autko... audi Q7 5.0 TDI. I jeszcze jedno, Wy chcecie paliwo po 20gr, a ja chcę żebyśmy mieli 10tyś.zł/mieś. na rękę w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 1. Mustang Shelby GT500 z roku 1967 2. Dodge Charger, 3. Chevrolet Camaro SS 1967-1969 4. Plymouth Barracuda 5. Pontiac GTO chciałbym w domu jakiegoś rasowego muscle car'a, ostatecznie jakiegoś 'hamerykańca' typu buick czy oldsmobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Pola E31 nie jest aż takie drogie. Wiem, ale po drodzę będą inne ważniejsze wydatki. Dziecko, dom .... E31 to już tak na jesień życia, aby kulać się po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja bym chciała tylko jedno... BMW serii 1 na Mpakiecie - czarne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 I oczywiście w grę wchodzi kolor czarny metalic ewentulanie srebrny, żadne czerwienie, biele ani jakieś wynalazki lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 marzenia trzeba realizowac, a nie odkladac na pozniej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 marzenia trzeba realizowac, a nie odkladac na pozniej ! zgadzam sie... niestety moja Pani nie podziela moich marzen :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 od lat sie nie zmienia moje marzenie i daze do spełnienia powoli ///M3 E36 :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 BMW serii 1 na Mpakiecie - czarne.... Idź najpierw do roboty :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Idź najpierw do roboty :4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4: Najpierw to po pierwsze mąż zamiast wydawac na auto dał by żonie na prawko lolollolollolollolollolol A po drugie trzeba urodzic i wykarmic malucha by isc do roboty,chyba ze zrobisz to za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 no ładnie kłótnia małżeńska na temacie o marzeniach lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi