JJ-730 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tak widze że nikt nie rusza tej serii - taka ziemia niczyja. Macie jakieś opinie na jej temat tylko mówie tu o modelach typu http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12227685 Z całym sercem powiem wam że to jest na prawdę kwintesencja tej marki uklon_bmw Była to jedna z wielu BMW mojego szczerego dobrego przyjaciela (byłego sąsiada) który wszczepił mi te auta do krwi. Na prawdę warta była grzechu jak to mówią. Długa smukła maska, potężne drzwi i pod maską silnik zapierający dech. Nie można było oderwać od niego wzroku....ech długo bym tak mógł. Ciekaw jestem waszej opini. Nie wiem czy zacząłem w dobrym miejscu ale niech będzie. Obawiam się że to kwestia nieco dłuższego czasu ale kiedyś napewno kupię coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Co tu duzo mowic.Model jak dla mnie jest piekny.Sam chetnie bym taki zakupil i zrobil swoj projekt.Ale na to potrzeba finansow i czasu a tego najczesciej brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 marzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 siano, siano i jeszcze raz siano, aby kupić ten model w dobrym stanie trzeba wyrzucić z kieszeni 20000zł i 10000-15000 włożyć, aby doprowadzić do sensownego stanu... auto piękne, ale ja zostaję przy "kanciakach", żadne "kebaby" i inne "samuraje" nie wchodzą w grę... ewentualnie za jakiś czas jakiegoś "kebabika" compackt dla Żony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBill740 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja tam jestem zwolennikiem nowej M6 ewentualnie M5 E60 ale ta laleczka tez mi sie podoba... z tym ze po tym co mam lekko klaustrofobicznie bym sie czół w takiej rakietce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Eh... pelna gangsterka.bmw_635_csi_3..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 tęgo wóz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No trzeba przyznać że się cenią. Ale są warte. Moja następna choroba przewlekła. Za jakieś 15000 kupujesz taką co by się w nią przydało władować jakieś 30000 dodatkowo a nie wpominam już jak się to prezentuje w wersji Heritage. Miodzio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ostatnio za 8tys euro była wycackana tyle ze ze słabym motorem ale 3,5CSI w idealnym stanie to jakieś 15-20tys euro a tu nawet lepiej ale M: http://www.autoleitner.nl/html/show.php?i=430 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ajaj piękna sztuka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ta co dał korni wypas. Była taka jedna w pl do opchnięcia czerwona mka. Za jakieś 85tys kiedyś stała na alledrogo. cudo było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 klasyka normalnie w bdb stanie widzialem taka czarna za 60 tys ale odrestaurowana juz wygladal ajk nowka z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumier Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ostatnio widziałem 635 Csi 1987r. w którą właściciel władował ponad 100000 zł. auto wygląda jak nowe!!!!! jest przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 ja miałem okazje jechac taką furą u niemca tylko zboku to był prawdziwy fan tej marki ale niestety juz mu się zmarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 kilka lat do tyłu mogłem taką kupić za 12tyś zł ale jak dla mnie był za duży silnik 3,5l heh żeby to człowiek wiedział i dysponował kaską teraz by to się pięknie sprzedało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 A ja swego czasu śmigałem 635CSi , bardzo fajnie ją wspominam ale nie kupił bym już teraz bo trzeba dużo czasu poświęcać i mieć warunki do przechowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ogrzewam kotleta. Patrzcie co zrobili z 6-tka chlopcy z Holandii. Mnie sie podoba,przerobka z zachowaniem oryginalnych czesci takie jak:tylne lampy,kiera itp. Chetnie bym sie taka przejechal po torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zrobione z pomysłem. Zakochałem się :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Szczerze to szkoda byloby mi ladowac klatke do tak pieknego samochodu. SPojler z tylu niepotrzebny. Ale wrazenie robi jak taka czarna bestia wytacza sie z garazu.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Mi sie srednio podoba, troche zatracila swoje ksztalty... A ta lawa z tylu to pasuje do tego auta jak swini siodlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam Odgrzeje trochę temat aby może zachęcić do zakupu ceny chyba są dość wysokie ale autko jest bez awaryjne i naprawdę posiada klasę i odróżnia się od typowych i bardzo popularnych 3 oraz 5 ja osobiście używam moją poczciwą trójkę ale po kilku testach na 630i oraz 645i (63 automat) nie chciałem wysiadać od tej czas szukam dobrego doposażenia w jasnej skórze automat a to zapewnia mi 645i choć 630i są zbyt zużyte i ciężko coś wykopać. Marzenie to M6 uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyStw Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 jak 6ka to tylko roadster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 jak 6ka to tylko roadster Pokaż proszę 6er roadster, bo jak na mój gust dostępne są tylko coupe,cabrio i wersje 4-drzwiowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi