olejus Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Specjalnie poruszam ten temat gdyż często bywa tak , że brakuje jakieś gumy czy podkładki lub wzmocnienia i się zaczyna robić swoje rzemiosło w przydomowym garazu a w ASO za tą pierdołe zapłacimy np. 2 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 no jeśli cos kosztuje parę groszy to nie opłaca się kombinować ale jeśli coś jest za sporą sumke to warto zastanowic sie nad zamiennikami .ja mam pompę nouville i termostat,uszczelkę pod głowicę i nic mi sie niedzieje :wink: jedyny zamiennik na którym sie zawiodłem to regulator napięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Wydaje mi się, że ZAWSZE WARTO ..................................... zapytać o cenę !! !! !! Wiele rzeczy jest droższych niż np. w hurtowni, kilka w tej samej lub bardzo podobnej cenie i zdarzają się tańsze --- zawsze warto zapytać o cenę. E-32 Przednia szyba -- w ASO zaśpiewali ponad 3.000zł, a w Jaan z zapinkami 500zł. Filtr oleju -- ASO 26zł (marki nie znam,dostepne od ręki), sklep moto 16zł ale towar jest "na jutro rano". Natomiast ogrzewane spryskiwacze -- w ASO - 110zł/szt. (specjalnie ściągane kurierem z Wawy do B-czy w Wigilie happy_bmw ) a w sklepie z częściami nowymi i używanymi do BMW (u miejscowego "monopolisty") kosztowały 130zł/szt. E-30 Siłownik maski -- oryg. BMW - 54zł, zamiennik 46zł, Także różnie to bywa i czasami dopłacając "kilka" złotych mamy oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Tutaj link z cennikiem części BMW POLSKA http://www.serwis.bmwsmor.pl/bin-cgi/sss_czes.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 nie zapominajcie jednego, gwarancja na czesci bmw dwa lata a na podruby rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi