Krzysiek Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jest dużo portali, ale ja nikomu nie wierzę dlatego postanowiłem zapytać Was o opinie na temat sieci komórkowej Play. Zapewne pare osób korzysta. mam pytanie o zasięg, czy są jakieś problemy? Korzysta ktoś z ichniejszego internetu, jak z zasięgiem, stabilnością połączenia itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 w Zawidowie zaskieg jest OK :-P z internetu nie korzystam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja mam juz ze 2 lata, wrocek ok wszedzie...czasem w Tesco na Długiej przycina, ale wrocek i trasa dolnyśląsk jest ok, czasem dziury, z neta nie kozystam PS spamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 niby play korzysta z nadajników plusa ale,ja mam play, siostra 36i6 i plusa ma max zasięg a u mnie zasięg gubi w bloku wystarczy przejść się po mieszkaniu :!: ten sam problem jest nawet jak pozamieniamy się telefonami:!: nie wiem jak teraz (mój abonament złotówkowy był brany prawie 2 lata temu)co zostanie nie wygadane nie przechodzi na następny miesiąc.aby do sierpnia i wracam do ery:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja mam play i na tele i na neta i jestem zadowolony , fakt są dziury w kraju gdzie play niedociera ale sa to sporadyczne przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 malymi dziurami z zasiegiem sie nie martw...ja mam ere...na biskupinie w moim mieszkaniu czarna dziura PLAY, PLUS ORANGE FULL.....era duuuuuupa!tez mysle o przejsciu na PLAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja mam Play i jestem zadowolony. Gubi czasem zasięg ale tragedii nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 młoda ma play i wyklina cały czas. internet tez nie chodzi za ciekawie. mamy dwa orange 3,6 MB/s a play ma chyba 7.2... i powiem ze orange bije na głowe play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 młoda ma play i wyklina cały czas. internet tez nie chodzi za ciekawie. mamy dwa orange 3,6 MB/s a play ma chyba 7.2... i powiem ze orange bije na głowe play niestety bardzo wiele zależy od telefonu, często to jego wina że zasięg jest kiepski, na LG990 we wrocku non stop mam 3G i net telefoniczny zasuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 tzn nie mówie o zasiegu... generalnie ze czasem sms nie dochodza itp itd... na wioskach zasiegu nie ma a u mnie w plusie minimum 3 kreski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja też mam Play już 4 lata i bez problemu. Nawet za granicą jest rewelacja bo roaming masz tani. Mi zasięg nie zanika nawet na zadu..wie na mazurach. I jasne warunki jeśli chodzi o umowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ktoś powiedział że wiele zależy od fona podpisuje się pod tym przy starym fonie miałem zasięg prawie wszędzie a teraz polowa z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam PZ Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ja i praktycznie cała moja rodzina ma Playa i nie ma żadnych problemów z netem i telefonem w Brzegu..happy_bmw, a tak na marginesie pracuje w playu gdyby były jakieś pytania śmiało bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NATAN Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja jestem właścicielem salonu Ery Powiem że Play jest bezkonkurencyjny w każdym zakresie czyli Abonament, Koszt połączeń , Cena telefonu te trzy istotne aspekty dla klienta są nie do pobicia przez innych operatorów . A co do zasięgu jeszcze wiele do poprawienia ale nie jest źle bo też mam numer w Erze i Play W Play zasięg ucieka mi tylko w niektórych miejscach i na trasie ale nie jest w moim przypadku nagminne (sporadycznie) pomogło przestawienie systemu w telefonie z UMTS na GSM. W Play słabo przekazują sygnał nadajniki do następnego nadajnika podczas przemieszczenia się ( po między stacjami BTL ). Ogólnie 4- za zasięg, ale reszta masakra na 5+ Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez NATAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi