Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Play Mobile Opinie

Krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Jest dużo portali, ale ja nikomu nie wierzę dlatego postanowiłem zapytać Was o opinie na temat sieci komórkowej Play. Zapewne pare osób korzysta. mam pytanie o zasięg, czy są jakieś problemy? Korzysta ktoś z ichniejszego internetu, jak z zasięgiem, stabilnością połączenia itp?

niby play korzysta z nadajników plusa ale,ja mam play, siostra 36i6 i plusa ma max zasięg a u mnie zasięg gubi w bloku wystarczy przejść się po mieszkaniu :!: ten sam problem jest nawet jak pozamieniamy się telefonami:!: nie wiem jak teraz (mój abonament złotówkowy był brany prawie 2 lata temu)co zostanie nie wygadane nie przechodzi na następny miesiąc.aby do sierpnia i wracam do ery:!:

młoda ma play i wyklina cały czas. internet tez nie chodzi za ciekawie. mamy dwa orange 3,6 MB/s a play ma chyba 7.2... i powiem ze orange bije na głowe play

niestety bardzo wiele zależy od telefonu, często to jego wina że zasięg jest kiepski, na LG990 we wrocku non stop mam 3G :D i net telefoniczny zasuwa :D

Ja jestem właścicielem salonu Ery

Powiem że Play jest bezkonkurencyjny w każdym zakresie czyli Abonament, Koszt połączeń , Cena telefonu te trzy istotne aspekty dla klienta są nie do pobicia przez innych operatorów .

A co do zasięgu jeszcze wiele do poprawienia ale nie jest źle bo też mam numer w Erze i Play ;) W Play zasięg ucieka mi tylko w niektórych miejscach i na trasie ale nie jest w moim przypadku nagminne (sporadycznie) pomogło przestawienie systemu w telefonie z UMTS na GSM. W Play słabo przekazują sygnał nadajniki do następnego nadajnika podczas przemieszczenia się ( po między stacjami BTL ). Ogólnie 4- za zasięg, ale reszta masakra na 5+

Edytowane przez NATAN