Gniewek89 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Kicha 2 miechy to tylko wq********* głodnego :!: :!: :!: :!: <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw pytanie_bmw pytanie_bmw <bmw_1> <bmw> :evil: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ja bym te 2000zł wyjezdził w tydzien :lol: jakaś nową beemką 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 macie moze odpowiedzi na te 3 pytania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 dzięki za odpowiedzi , a skąd jeszcze mam wziąć ten kod płyty o którym proszą, bo nie moge przez to wysłać tego zgoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 nie musisz wystarczy polecenie znajomego, mozesz czegos innego nie wypelniles pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ok, już poszło, teraz tylko pozostaje czekać na wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 może zle wpisałeś numer stacjonarny telefonu, ja to źle napisałem, bo nie zauważyłem ze 0 już jest w formularzu, i za krótki o ostatnią cyfre numer wpisywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ja też już wypełniłem formularz. Mam nadzieję, że ktoś z nas wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek1985 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Super by bylo <bmw_1> ja tez wypelnilem formularz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 właśnie otrzymałem wyniki konkursu i dupa, dalej musze jeździć swoim autem.Może w przyszłym roku wygram.A jak wam poszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 wyniki http://www1.bmw.pl/konkurs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 dajcie linka , bo cos wyskakuje mi ze nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 No to nici z nowej furki na letni dni. Ale z drugiej strony, nie ma to jak stare dobre (własne) BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi