patryk konin Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) Cześć Kto mi pomoze rozpracować do czego to miało służyć, bo dostałem to wraz z pasem przednim (2szt.) w jednym jest nawet jakiś chyba czujnik montuje się to we wlocie powietrza w spojlerze zderzaka Do czego to służy? Czego brakuje żeby działało poprawnie i przynosiło korzyści :-P:-P:-P Czyżby to było od klimy? Zdjęcie0142..jpg Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez patryk konin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zobacz numer części i sprawdź w http://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 tunel chŁodzenia tarcz, miedzy zderzakiem a nadkolem sie to montuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a ten czujnik jest od temperatury zewnętrznej i żeby wyświetlało musisz mieć OBC I czyli mały komputerek zamiast zegarka wyświetlający date, godzine, temp + gong pod kierownice (i oczywiście wiązka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ucieszyły mnie wasze odp zwłaszcza jeżeli chodzi o OBC tylko nie wiem o jaki gong pod kiere chodzi i czy sam komputerek w miejsce zegarka wystarcy czy nie potrzeba tego panelu co jest na podsufitce Dużo zabawy z tym OBC jest?? a co do tarcz to pewnie musze mieć specjalne nadkola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 nie potrzeba, zobacz tylko czy masz odpowiednią wiązke za zegarkiem, tzn jak jest taka kilku pinowa w 1 rzedzie to odpada trzeba zmienić, ja masz 2 rzędowa to oki tylko wpiąć mały komputerek, wpić w licznik, gong i czujnik temp. kostka wiązki jak na aukcji (ta zielona) http://www.allegro.pl/item975504972_bmw_e30_obc_i_1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a w nadkolach nie masz "dziur" oryginalnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Mam kilki pinową w 1 rzędzie ;/ a co to jest ten gong pod kierownice Dziury są ale mam tylko 1 nadkole a czy poza dziurami trzeba coś jeszcze co by kierowało strumień powietrza na tarczę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 musisz mieć wloty w pasie dolnym są w każdej szerokiej, chyba że ktoś zabrał http://www.allegro.pl/item979218645_bmw_e30_wloty_powietrza_do_pasa_przedniego.html później idą te tunele, wchodzą w nadkole i tyle co do OBC musisz zmienić wiązke, komplety OBC I chodzą po 100-150 pln, gong to taka czarna kostka pod kierownicą na osłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 OBC I to se zamotam za max 20 zł ;p o ile taki gościu będzie posiadał a jak wygląda sprawa z tym panelem na podsufitce który wyświetla diodowo różne info co trzeba mieć/ zrobić żeby pokazywał wszystko ( albo nie koniecznie wszystko) tak jak się należy bo chyba zamontuje el. silnik szyber dachu i przykryje to tym panelem ale miło bylło by gdyby coś tam jednak pokazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi