Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

patryk konin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Kto mi pomoze rozpracować do czego to miało służyć, bo dostałem to wraz z pasem przednim (2szt.) w jednym jest nawet jakiś chyba czujnik montuje się to we wlocie powietrza w spojlerze zderzaka

Do czego to służy?

Czego brakuje żeby działało poprawnie i przynosiło korzyści :-P:-P:-P

Czyżby to było od klimy?

Zdjęcie0142..jpg

Zdjęcie0142..jpg

Edytowane przez patryk konin

Ucieszyły mnie wasze odp :)

zwłaszcza jeżeli chodzi o OBC tylko nie wiem o jaki gong pod kiere chodzi i czy sam komputerek w miejsce zegarka wystarcy czy nie potrzeba tego panelu co jest na podsufitce

Dużo zabawy z tym OBC jest??

a co do tarcz to pewnie musze mieć specjalne nadkola ?

nie potrzeba, zobacz tylko czy masz odpowiednią wiązke za zegarkiem, tzn jak jest taka kilku pinowa w 1 rzedzie to odpada trzeba zmienić, ja masz 2 rzędowa to oki tylko wpiąć mały komputerek, wpić w licznik, gong i czujnik temp.

kostka wiązki jak na aukcji (ta zielona)

http://www.allegro.pl/item975504972_bmw_e30_obc_i_1.html

musisz mieć wloty w pasie dolnym są w każdej szerokiej, chyba że ktoś zabrał

http://www.allegro.pl/item979218645_bmw_e30_wloty_powietrza_do_pasa_przedniego.html

później idą te tunele, wchodzą w nadkole i tyle

co do OBC musisz zmienić wiązke, komplety OBC I chodzą po 100-150 pln, gong to taka czarna kostka pod kierownicą na osłonie

OBC I to se zamotam za max 20 zł ;p

o ile taki gościu będzie posiadał

a jak wygląda sprawa z tym panelem na podsufitce który wyświetla diodowo różne info

co trzeba mieć/ zrobić żeby pokazywał wszystko ( albo nie koniecznie wszystko) tak jak się należy bo chyba zamontuje el. silnik szyber dachu i przykryje to tym panelem ale miło bylło by gdyby coś tam jednak pokazywał