edu2301 Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 jak dlamnie to fela 17 msport na obnizonej zawieszcze i jest kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 A wlasnie... jak zaloze 19 to chyba juz raczej nie da rady jej zglebić... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 przy 215/35/19 powinno praktycznie to samo co 185/65/15 tak ze gleba da rade zrobic bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Aha THX Pawelo85 wiec teraz juz chyba tylko pozostaje mi zakup co myslicie? sa uzywane ale w idealnym stanie praktycznie zadnej ryski moge je miec za 1000zl opyla sie ?? fotka wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) kwestia gustu,mi na przykład ni podchodzą felgi bez parapeciora:mrgreen:,ale 19" przy ostrej glebie powinno ciekawie wyglądaćuklon_bmw edit wrzuć zdjecie tu niech ktoś zrobi ci VT bedziesz widział mniej więcej jak to wygląda http://bmw3er.pl/viewtopic.php?t=1949&start=165 Edytowane 4 Maja 2010 przez pawelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Duzo kilosków robisz miesiecznie tym autem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 no rancior robi wrazenie ale mysle ze taka gladka duza fela do mojej bedzie pasowala do tego gleba i bedzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 nie no nie jezdze wlasnie az tak duzo wiec luzno a zreszta w razie czego to mam jeszcze corollke no iii ... niebieską strzałe fiata 126p ;D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Gdybys sie kusil na 18, to prosze bardzo. 18 calowki, 8,5 cala szerokie od bmw e90/e91. Opony 235/40 r18 w stanie bardzo dobrym. Zostaly mi po kombiaku, nawet mialem pomysl, zeby z dystansami wcisnac do e34, ale do tej linii jednak mi nie leza do konca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 hmmm a ile bys chcial za nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 W sumie to tyle ile za nie dalem, tylko juz nie pamietam dokladnie. Opony w okolicach 1000zl, felgi w granicach jakiegos 1000-1200. Mysle, ze 2100zl zalatwi sprawe Tutaj jeszcze znajdziesz pare fotek jak samochod wyglada na tych felach: http://www.maxbimmer.pl/threads/9477-BMW-moje-byle-i-moje-obecne-)/page5 a tutaj foty samochodu Brodeera, wersja coupe, moze bardziej da ci jakis obraz jak Twoj moglby na nich sie prezentowac. To dokladnie te same felgi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vince Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 aha no wiesz chyba podziekuje ale dzieki za propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi