Pitbull810614 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Dzisiaj temperatura wskoczyła mi na czerwone pole ale woda sie nie zagotowała,przewody strasznie były twarde a gdy odkręciłem korek zbiorniczka wyrównawczego to większość wody wyleciała.Zalałem układ wodą i niby wszystko ok tylko ogrzewania brak wieje zimne powietrze temperatura jak go zapale to jest ok przez jakieś 8 min po czym wskakuje na ok.110 stopni po czym spada na 90 i tak co chwile sie robi.Przewody przy tym są twarde tak jakby kompresja je pompowała,przewód górny (od chłodnicy) jest gorący a dolny taki letni pomóżcie bo jestem u teściów a do domu daleko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Wyglada na termostat.... Wisko dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zapomnialem ze to TDS wiec jeszcze oszczelka pod glowica do sprawdzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Termostat nie otwiera. Do wymiany:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull810614 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Termostat wyjołem wyglądał na dobry po wrzuceniu go do wrzątku nie otwarł się więc przyczyna jest jasna jutro bede go składał (samą obudowe)bo dzisiaj mnie wieczór zastał i nic nie widać dzięki za trafne rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 poprostu trzeba ghyło sprawdzić przewody na nim czy sa zimne.jak sa ciepłe to nie termostst.miałem mała awarie u siebie. tez wszyscy kazali termostat itp.okazało sie ze mały weżyk powrotny do chłodnicy sie zapchał i nie było obiegu.kompresor i po naprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull810614 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam założyłem obódowe bez termostatu odpowietrzyłem układ i wszystko ok.Dzięki wszystkim za dobre rady temat uważam za zamknięty.happy_bmw ps.przy okazji zepsułem sobie wisco i cały czas mam je zmostkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi