Gość Mordulec Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dzisiaj miałem konkretny młyn i nie miałem czasu sie tym zająć , ale wydaje mi sie ze jest dokładnie tak jak pisał Kosa , te sruby wchodzą za głęboko i stąd jest takie chrobotanie jutro rozkrece i lekko szlifne mysle ze 1mm styknie i powinna byc gitara a jak to nie pomoze to bede cos kombinował z dystansami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja tez kiedys miałem taki problem ale na tylniej osi i na bębnach- gumówka poszła w ruch i było "ładnie" juz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jak coś mam dystanse 5mm wolne u marty w aucie. 2szt. Brałem kiedyś od woza ale nie podeszły mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Sprawa sie dzisiaj rozwiązała , zajechałem do chłopaków do jetronika po krótkich oględzinach diagnoza była jednoznaczna winne będą opony z przodu .... i rzeczywiscie jak sie przejechało ręką po bierzniku to występowało takie jakby ząbkowanie tzn nierównomierne zużycie opony i w połaczeniu z takim szerokim profilem 235x45 efekt dzwiekowy był taki jakby cos tarło albo jakby ktos nasypał piachu w piaste .... opony przełożyłem na inny komplet i jak ręką odjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no to dobrze. Jak coś dystanse będę miał jutro jeżeli jeszcze potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no to dobrze. Jak coś dystanse będę miał jutro jeżeli jeszcze potrzebne. Dzieki Mat ale narazie nie beda potrzebne sorki za zawracanie gitary ... ale sam nie wiedziałem co jest przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi