sliwa99 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Słuchajcie ma możne ktoś z was pomysł na stworzenie maszynki do szlifowania przed polerowaniem felg aluminiowych.Ale taka maszynkę żeby szlifować nie tylko ranty i proste felgi ale również i te trudniejsze wzory:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a papier w rękę i ogień to nie można??:mrgreen: albo prościej,scansol,kilka minut i po lakierze.W między czasie piwo możesz wypić patrząc jak sie lakier łuszczy :lol::lol: ew. spraw sobie coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=158031 np. [video=youtube;ABDZL7eKoYA] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 kozacki patent !! tym sposobem to miedzy obiadkiem a podwieczorkiem mozna sobie parapety porobic !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja przed założeniem swoich przejechałem po rantach polerką + autosol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 nie no ja trzy felgi mam gotowe tylko po ostatnim stłuczce z japońcem ma jedna do poprawki a ręcznie nie mama ochoty się już bawić.Ja tez wpadłem na pomysł i na wiertarkę nałorzylem taki krążek z jakby filcem a na to nakleiłem papier ścierny idzie jak żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi