krokodyl62 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam wszystkich . Mam problem z podświtleniem zegarów ,konkretnie licznika kilometrów i ustawienia skrzyni aut. wszystkie inne kontrolki się palą.Zarówki sprawdziłem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 żarówki to nie wszystko... sprawdź kostki kabelki styki i w środku tam gdzie wkręcasz zarówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl62 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 zapaliłmy się dojechałem na stację benz po ponownym przekręceniu kluczyka już się nie świeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dla spokoju i pewności wymień te żaróweczki zespolone z gniazdami i obejżyj ścieżkę w miejscu gdzie blaszki z gniazda mają sie z nią stykać. I w wyświetlaczu licznika i w wyświetlaczu skrzyni padły w tym samym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl62 Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dla spokoju i pewności wymień te żaróweczki zespolone z gniazdami i obejżyj ścieżkę w miejscu gdzie blaszki z gniazda mają sie z nią stykać.I w wyświetlaczu licznika i w wyświetlaczu skrzyni padły w tym samym momencie? Niestety jednocześnie . Kolejne objawy to po odłączeniu niebieskiej kostki od licznika działa podswietlenie ustawienia skrzyni po włączeniu kostki znowu ciemno. Nadmieniam że odczyt jest ale nie podświetlony.Jednocześnie padła mi pompa w baku paliwo się cofa i trudno odpala:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi