rychu1976 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Witam kolegów może ktoś z was będzie w stanie pomóc mi znaleźć pracę na terenie wałbrzych-wrocław zamierzam przenieść się ze śląska do wałbrzycha i dla tego szukam tam zajęcia. Najchętniej szukam pracy jako operator ładowarek mam kilkuletnie doświadczenie na ładowarkach różnych typów posiadam jeszcze uprawnienia na koparko-ładowarki i wózki widłowe (niestety brak doświadczenia). Mam też kilka lat doświadczenia w pracach remontowo budowlanych. Jeśli ktokolwiek wie coś lub zna namiary proszę o info. tel 500421115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 pracuj pl kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Mysle ze z takimi uprawnieniami to we wrocku bez problemu znajdziesz robote ... praktycznie cały wrocław to jedna wielka budowa w tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi