patryk konin Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam namierzyłem ostatnio E30 na czyimś podwórku jak się okazało b dobrze trafiłem <bmw_1> (Pas pzedni, zderzak, wzmocnienie ,2x halogen, 2x wlot i jeden taki wylot od wlotu:P wyrwałem za 80 zł kubełkowe fotole chyba SPORTSITZE to sie zwie obiecał za flaszke jak se sam wykręce ;p itp itd mój wał już wyje a tamten ponoć jest całkiem ok tylko nie wiem czy pasuje gościu nie wiedział jakie przełożenie ale mówił że od skrzyni 5 biegowej :-P zauważyłem nad lusterkiem wskaźnik komputera chyba że to inaczej się nazywa czy da rade to zainstalować w mojej Bumie i czy bd działać normalnie i co ten panel pokazuje co poza samym tym panelem potrzebuje żeby to podłączyć ( ich E30 nie ma szyberdachu moja ma o ile to ma znaczenie ) wspomaganie mówi że mają ale listwa przecieka i trzeba simeringi założyć ponoć jaki koszt i czy opłaca się kłaść wspomaganie ile przy tym roboty?? jest okazja uzbroić bume w ciekawe oryginalne gadzety więc czemu by nie skorzystać jak ktoś wie co tamta buma ma z bogatszego wyposażenia to niech pisze z Góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 fotele za falszkę bierz , nawet jak powycierane zobacz jaki silnik albo VIN może po tym dojdziesz jaki dyfer ma, ale za falszke i tak można brać , jesli to 320 to będzie krótszy niż 318, nad lusterkiem to jest OBC ale tylko (albo aż ) diodowy, alarmuje o niskim stanie, płynów i przepalonych żarówkach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 jak pojade po fotele to rozkminie VIN co do OBC to co poza samym panelem jest mi potrzebne żeby to założyć i ile jest z tym zabawy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 byłem załatwiłem fotel kierowcy i tylna kanape i mam VIN chyba mógłby mi ktoś podać schemat fotela ułatwi mi to naprawę :-P Zdjęcie0141..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 okucie siedzenia ............................................. elementy pojedyńcze ............................................. szyna fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie będzie troche walki widze mógł by ktoś mi rozkodować nr VIN bo nie pamiętam czy miał tarcze z tyłu :confused: i jaki ten most ma przełożenie i w ogóle może cos ciekawego się dowiem Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 sam pooglądaj http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=3065346 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dzięki Wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi