maciekv8 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam. Od przedwczoraj jestem posiadaczem e36: http://www.maxbimmer.pl/threads/10358-Moje-e36?p=100618#post100618 Chciałbym żeby osoba znająca BMW oceniła stan mojego autka co pomoże mi w decyzji czy zostawić je dla siebie, czy sprzedać i szukać czegoś innego. I tutaj moja prośba- polećcie mi proszę dobry warsztat znający BMW żeby przeglądnęli moje e36 i ocenili jego kondycję i potrzebne naprawy. Jeżeli jest jakiś forumowicz, który mógłby rzucić okiem na moje BMW i ocenić jego stan też będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam maciekv8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Jeśli chodzi o warsztat - polecam Krzyśka z Brzegu, poszukaj w dziale polecane warsztaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 mechanik ? ul. Zawalna mechanik Artur 514379517 telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi