Maciek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ... a właściwie z jej otwarciem.... Nie mogę otworzyc maski - nie wiem co się stało, bo ostatni raz jak tam zaglądałem(kilka dni temu) wszystko było ok, a dziś chciałem zerknąc na olej i nie mogę podnieśc maski: "wajcha" nie jest luźna, chodzi niby normalnie tylko nie ma na końcu tego skoku jak się otwierało - jakby blokowała się w tym miejscu... można jakoś otworzyc maskę bez tego żeby sprawdzic co padło (linka???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BODZIO Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 moze linka sie rozciagnela wez odczep linke w kabinie tam gdzie jest ta wajcha i przytrzymaj linke za pancerz kombinerkami a drugimi ciagnij linke metalowa powinno sie otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 jeśli linka nie jest zerwana to weż sobie kogos do pomocy i niech ciągnie za linkę a ty próbuj w tym czasie odciągnąć maskę moze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 thx, jutro będę kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BODZIO Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 dziekujemy za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Maciek --- jak bedziesz jechał do pracy to Ci pomogę, gdybyś sam nie dawał rady. Faktycznie takie rady lepiej dawac na PW bo to czytają - tak jak inne fora BMW -- różnej maści debile i bezmózgi którzy bedą chcieli koniecznie ta wiedzę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi