Gość grzesio Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam jestem szczęśliwym posiadaczem Białej BMW e34 W aucie mam zamontowany silnik 2,0 M50 Bez vanosa lecz ostanio Padł ... mam zamiar wymienić go na Niby ten sam ale znalazłem z BMW e36 2,0 ale z Jednym Vanosem i mam pytanie czy wszystko będzie pasować co trzeba zmienić i czy Dam rade sam to przełożyć i podłączyć żeby wszystko działało ... Wiem ze trzeba przełożyć miskę olejową łapy silnika ale czy coś jeszcze ? czy wiązka z starego silnika będzie Pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 z tego co sie orientowałem,bo sam miałem cos takiego robic,to twoja instalacja nie bedzie pasowała pod vanosa,załóz m50b25 tyle zeby był z takim samym sterownikiem tzn jak masz boscha to nie bedzie pasował siemens i na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ja robiłem u siebie w M50 z b20 na b25 swap prosty jak drut jak jest ten sam sterownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Silnik mój znajomy ma za tak zwaną Flaszkę. takze zostaje przy Tym 2,0 ... z Vanosem ... i pytanie czy będzie to chodzić ? z Zwykłego na Vanos i co musze wymontować jeszcze z tej e36 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 cała instalacja elektryczna silnika,prucie bebechów panie kolego:-P:-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi