Jetker23 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 szukałem w bezpiecznikach pod maską ale wszystkie są ok , są poza tymi pod klapą inne bezpieczniki? lub co mogło się stać? z dnia na dzień przestały funkcjonować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 z tego co wiem to jest jeszcze do lusterek przekznik... ale pewien nie jestem. Jesli sprawdzales bezpiczniki na oko to warto zmierzyc je multimertem czy maja przejscie elektryuczne. Jesli wszystko co napisalem wyzej jest ok to pewnie jakis przewod sie uszkodzil zwarcie sie zrobilo badz silniczek padl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jetker23 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 hmm..dzięki za wskazówke ,sprawdze to jeszcze raz dokładnie.. ani jedno lusterko ani drugie nie działa więc na dzień dzisiejszy wykluczam że to silniczek padł i to tak nagle z dnia na dzień, dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi