Tricz Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Mam problem z moim szyberdachem. Sam szyberdach działa, otwiera się jeśli chce go całkiem odsunąć, ale gdy chcę go uchylić to podsufitka na szyberdachu się odsuwa, ale sam szyberdach ani drgnie - nie unosi się w tylnej części. Nie wiem co jest grane, że go nie uchyla. Sam szyberdach mogę wtedy unieść ręką do góry, sam się nie unosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Jezeli Tricz ci to nieprzeszkadza podepne sie ze swoim podobnym problemem. Jak przeszkadza niema problemu zaloze wlasny. Szyber przesowa sie z podsufitka do tylu elegancko w momencie gdy chce go uchylic do gory szyber idzie natomiast podsufitka zostaje w miejscu i ani drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Nem mialem tak w E36 i byla tylko odklejona tapicerka od szyberdachu (jesli u Ciebie tez bez problemu i wiekszego wisilku mozna to podniesc reka) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal11d2 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 W dniu 23.03.2010 o 11:49, Tricz napisał(a): Mam problem z moim szyberdachem. Sam szyberdach działa, otwiera się jeśli chce go całkiem odsunąć, ale gdy chcę go uchylić to podsufitka na szyberdachu się odsuwa, ale sam szyberdach ani drgnie - nie unosi się w tylnej części. Nie wiem co jest grane, że go nie uchyla. Sam szyberdach mogę wtedy unieść ręką do góry, sam się nie Witaj. Znalazłeś przyczynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi