RUFF Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 czesc, czy ktos wie jak zatwierdzic godz i date w tym komp.... po resecie ustawiam date a nie wiem w jaki sposob ja zatwierdzic. :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BODZIO Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 po ustawieniu godziny wcisnij UHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUFF Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 dzieki bardzo, ale UHR jest w jezyku niemieckim a ja mam ang oznaczenia, czy mozesz mi to jakos przyblizyc ?? Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 dzieki bardzo, ale UHR jest w jezyku niemieckim a ja mam ang oznaczenia, czy mozesz mi to jakos przyblizyc ??Dziekuje. no ale chyba wiesz jak po angielsku jest godzina i jej skrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUFF Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ocztwiscie, :lol: probowalem ale jej nie zpisuje .....>>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUFF Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 no i dotarlem, potwierdzanie przyciskiem set/r...... pozdrawiam i dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi