chiccoo Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Fajnie było ale się skończyło szybko- szkoda. Ważne ze pogoda "jakoś" dopisała A najlepsze że był wyjazd na grilowanie i chyba dwie osoby miały grila, albo tylko ja tak samo jak opał. Moje foty- mało bo mało, ale zawsze do kolekcji są. Jak by ktoś chciał w orginalnej rozdzielczości to pisać na : chiccoo@tlen.pl 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 12.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ooo kozak filmik szkoda tylko ze piece opalowe nas wydymalu 5oul oczywiscie taki joke chyba nikt sie nieobrazil Ja nie :mrgreen: "Dizel kopci, dizel sadzi i z benzyną se poradzi"...He he he <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Fajniutko, szkoda ze nie wiedzilem, ale co to za biały szybki bolid?/ Jaki tam jest motorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Fajniutko, szkoda ze nie wiedzilem, ale co to za biały szybki bolid?/ Jaki tam jest motorek? Bo trzeba odwiedzac forum, temat spotu był co najmniej od tygodnia. Ta biała strzała E46 ma motor 3.0d po lifcie (204 KM) na automacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Kurde non stop siedze na forum, ale nie na spotach. Biała ładnie lata, rewelacyjne i najlepsze silnik 3.0d a pala 6.5l ropki szok. Dobrze jednak ze to 3.0d a nie 330i ciekawe, jak moja piątka da rade z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 No i pierwsza w tym sezonie ogniskowa kiełbaska zaliczona. oby następne w trosze lepszej pogodzie były. dzięki wszystkiem za mile spędzony czas pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A najlepsze że był wyjazd na grilowanie i chyba dwie osoby miały grila, albo tylko ja tak samo jak opał. Heh to Chiccoo jakbys sie nie zdecydował na zlota w ostatniej chwili to by było grilowanie na deklu silnika :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Dalo by rade ! Okap mial Rafals jak to sliwa stwierdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Jak zawsze potrzeba matką wynalazku :lol: pamietam jak ze 2 lata temu na spocie w skarbimierzu wszystko było na ognisko tylko nie było czym rozpalic , dobrze ze Lechu miał piłe łańcuchową w bagażniku i paliwkiem sie podpaliło ognisko :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Fajnie było- fajne wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Szkoda Ze moja buma byla nie aktywna zeby przyjechac ;/;/;/ Biala Daje Rade Z mila Checia "styknol " Bym Sie Z nia Co Nie Forest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Tak "Stykacz"...tylko najpierw zrób skrzynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Skrzyni Nic Nie Dolega Kolego Jest Jak Nowa Bede musial sie przyzwyczajic do tego niemilego dzwieku Ale Co sie nie robi Dla Takiej Mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jest na to rozwiązanie. Dobre radio, wzmacniacz, tuba, płyta zespołu Milano lyb Bayer Full i ten "niemiły dźwięk" zagłuszysz :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Mozna i tak : Ale Tyle o ile To Poczas Postoju Tak halasuje A nie podczas jazdy bo wtedy taki zestaw naglosnienia przydal by sie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 było naprawdę rewelacja jak na ta pogodę frekwencja dopisała było ognicho kiełbaski dzięki wszystkim co byli do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 a ja m,usiałem sie nawalic jak co weekend.... kurde po fotkach i filmach w ch.... żałuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 a ja m,usiałem sie nawalic jak co weekend.... kurde po fotkach i filmach w ch.... żałuje... Mogłeś dac sobie spokój na jeden weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 no widzisz człowiek mądry po fakcie.ale ciepło sie robii wiec mam nadzieje ze nastepny grill niedługo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jak Juz sie zrobi mega cieplo To Mozna Wybrac Sie Do Proszkowic Ok 30 km Od Wrocka W Strone Swidnicy Za***... teren na grila i na wodne szalenstwa http://lh3.ggpht.com/_eAHwa2CI-T4/RtfbEBHnpAI/AAAAAAAADSk/aQCQRaZgx0A/2+proszkowice+23X05.jpg http://www.wedkuje.pl/foto_news/mini/th_pict0226_%5B640x480%5D.jpg http://lh5.ggpht.com/_eAHwa2CI-T4/RtundhHnpGI/AAAAAAAADXI/xfKKdvJeoIw/img038.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 ooo i EDU szybko wpadł na super pomysł tylko zeby dojazd był ok bo duzo aut niskich:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 spoko roznie zglebione auta tam wpadaly a teren zajb..... co roku jak jest cieplo to opalam tam dupcie i smaze kielbaske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Fajne miejsce na następnego spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Jestem tez za jeśli różnego róznej wysokości fury, kulturka i inne superlatywy wpadają to jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 przyjedziecie raz to zobaczycie jak sie komus nie spodoba to spoko sa gusta i gusciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi