tazunio Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) witam, zna ktoś może jakąś stronkę internetową lub sklep w woj. dolnośląskim, który ma w swojej ofercie zestawy zawieszeń gwintowanych do e30 cabrio??? ewentualnie może zna ktoś kogoś kto takie cuś sprzedaje??? nie potrzebuje profesjonalnego zestawu, wystarczy regulacja wysokości i twardości (bez kątów) może być używka, cena max.2000zł Edytowane 21 Marca 2010 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 do 2000 chyba nie kupi się gwintu do E30, e36 e34 tak, mozeużywke na ebau wyrwac jakis k-sport, KW, FK... http://www.pitstop.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 śmieszna sprawa ceny masakryczne od 3500zł wzwyż.... a np. do e36 compact już od 999zł ale podzwoniłem trochę po znajomych i natknąłem się na ciekawą informację, jest firma w Warszawie, nazywa się ZERKOPOL (http://www.zerkopol.pl/), która współpracuje min. z BILSTEINem i w przypadku kupna nowych amorków lub posiadania sprawnych amorków tej firmy może przerobić zawias na gwint za około 300zł(+ewentualny amorek) od sztuki... też niedowierzałem ale, kolega (posiada Audi S2 2.2turbo po ostrych modach i mocy lekko powyżej 300KM) mnie mocno przekonywał i postanowiłem sprawdzić, przed chwilą poszedł e-mail, najwyżej wyjdę na debila :-P dam znać o co chodzi jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 wiem że zerkopol regeneruje amory Bilsteina i ewentualnie utwardza je zgodnie z życzeniem klienta ale żeby przerabiali na gwint to nie słyszałem można też przerobić zawias na 5x120 i kupic gwint do e36 ale koszty wyjda tasie same jak gwintu do e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 swap na 5x120 wyjdzie drozej niz gwint do e30 4x100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi