ADI-MG Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mam BMW 318i E36 zaswiecila mi sie juz kontrolka wymiany oleju i chcialbym ja zresetowac bez grzebania w elektryce!!!jest taka mozliwość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Kasowanie kontrolek serwisowych i inspekcji kasowanie inspekcji bmw pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 dzieki stary ale tam to glownie grzebanie w elektryce a ja bylem ciekaw czy da sie to zrobic bo obilo mi sie o uszy ze mozna. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 mi kasuja przy kazdej wymianie oleju pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 dzieki stary ale tam to glownie grzebanie w elektryce a ja bylem ciekaw czy da sie to zrobic bo obilo mi sie o uszy ze mozna. pozdro no właśnie można tym sposobem.szybko i sprawnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 a nie wiecie gdzie we WRO i za ile moga mi skasowac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 a nie wiecie gdzie we WRO i za ile moga mi skasowac??? Prawie w wiekszosci warsztatow wymieniajacych olej , maja urzadzonko do kasowania inspekcji ... Podjedz chociazby do B&W na armi krajowej Lub BMW-AUTO-CHIP na ulicy legnickiej po stronie TGG za wiaduktem kolo myjni auto bylysk skrecasz i jestes na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Dzieki wielkie.POZDR dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi