SoulRea Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ale sluchajcie jakie patenty??!! Bmw pomyslalo i stworzylo wlasnie sposob na takową bolaczke jaka jest wyczerpany aku i zablokowana centrala.Najprosciej w swiecie wkladasz kluczyk od strony pasazera,lekko przekrecasz go,podnosisz klamke i dokrecasz kluczyk do konca widzac jednoczesnie jak sie rygiel podnosi i cala filozofia-autko otwarte-ty zadowolony ;p Jak masz u pasażera miejsce na kluczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Padła bateria to bagażnik otworzysz z kluczyka i wymienisz czy naładujesz aku... w e32 o ktorej bartek pisze aku jest pod kanapa a o kluczyku napisal ze pasi mu tylko do drzwi od kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekkk Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Koledzy, patent jest bardzo prosty. Jeśli pozwolicie to napiszę na forum, jeśli nie to służę pomocą w razie potrzeby. Otwarcie w takiej sytuacji zajęło mi 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Normalnie jak masz worek na narty to mozesz jakiegos lebka pogonic to wejdzie Ci przez worek na narty i otworzy od srodka drzwi sprawdzone u siebie ^^ A machanie klamka i kluczykiem.. Trzeba zlapac dobry moment i otworzysz normalnie kazda fure, sam z 3-4 tak otwieralem wiec w kazdej powinno sie dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Koledzy, patent jest bardzo prosty. Jeśli pozwolicie to napiszę na forum, jeśli nie to służę pomocą w razie potrzeby. Otwarcie w takiej sytuacji zajęło mi 10 minut. Nie pisz tego na ogólnym , mi to zajmuje jakieś 5 minut i otworzę każdą E32 / E34 bez kluczyków i bez akumulatora byle by klamki miała i zamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Nie pisz tego na ogólnym , mi to zajmuje jakieś 5 minut i otworzę każdą E32 / E34 bez kluczyków i bez akumulatora byle by klamki miała i zamek. zostaje kwestia numerówlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 zostaje kwestia numerówlolol Nigdy mi dobrze spawanie nie wychodziło lolol .... no chyba że czasem po imprezie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Otworzyłem auto sposobem następnie dorobiłem sobie zamek pod mój kluczyk i na razie jest ok ale jak znajdę pracę i będę miał kasę zrobię z tym wszystkim porządek.. pzdr Heheheh nie wpadł bym chyba na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekkk Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Sposób z klamką działa najczęściej w drzwiach pasażera, gdzie ów zamek nie jest z biegiem lat tak wyeksploatowany. W drzwiach kierowcy marne szanse, ten bolczyk który 'uwalnia' dalszą drogę zamka (żeby mechanicznie otworzyć) poprostu się łamie-wyciera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 No to raczej oczywiste,ale niewielu z nas bierze to pod uwagę. Zamek do strony kierowcy faktycznie zamek jest o wiele bardziej eksplaoatowany stąd też mogą być problemy z otwarciem w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi