Dread Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Panowie mam problem! Zostawiłem włączoną lampkę w środku samochodu i wyczerpał mi się akumulator.. Sprawa wygląda tak że nie mam możliwości otworzenia auta z kluczyka bo kiedyś ktoś zrobił jakąś rzeźbę z zamkami i mam jakiś inny kluczyk(dowiedziałem się po zakupie auta.. ) Jak podpiąć plus pod alternator albo rozrusznik? czy w ogóle da rade? Albo czy jest jakaś inna opcja dostarczenia prądu w celu otworzenia auta z centralnego? Aha i nie mówcie mi o podnoszeniu klamki itp bo ten patent znam a kluczyk na pewno jest inny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A maske dasz rade jakos otworzyć? Jak Ci sie uda to podłącz prostownik pod "+" w komorze silnika i minus np pod rozrusznik, aku powinien sie naładować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Jak bym otworzył maskę to bym podpiął jakieś inne auto i by się podładował ale niestety nie mam jak otworzyć maski.. Czy czarny gruby kabel przy alternatorze to jest kabel PLUSOWY? Bo jak tak to dam chyba jakoś radę podpiąć tam inny aku i jakoś może mi się uda otworzyć pilotem auto... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 na priv napisze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ja wiem jak.3 sek i otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Nie piszcie takich patentów na ogólnym tylko jak cos to na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 domyslam sie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ale sluchajcie jakie patenty??!! Bmw pomyslalo i stworzylo wlasnie sposob na takową bolaczke jaka jest wyczerpany aku i zablokowana centrala. Najprosciej w swiecie wkladasz kluczyk od strony pasazera,lekko przekrecasz go,podnosisz klamke i dokrecasz kluczyk do konca widzac jednoczesnie jak sie rygiel podnosi i cala filozofia-autko otwarte-ty zadowolony ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Najprosciej w swiecie wkladasz kluczyk od strony pasazera,lekko przekrecasz go,podnosisz klamke i dokrecasz kluczyk do konca widzac jednoczesnie jak sie rygiel podnosi i cala filozofia-autko otwarte-ty zadowolony ;p Pod warunkiem ze masz zamki sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Jak bym otworzył maskę to bym podpiął jakieś inne auto i by się podładował ale niestety nie mam jak otworzyć maski.. No tak, przecież w E32 aku jest pod maska, a nie w bagażniku przecież:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 No tak, przecież w E32 aku jest pod maska, a nie w bagażniku przecież W E32 to aku jest pod kanapą po stronie pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dokladnie aku pod kanapka lecz plusowy przewod dochodzi extra pod maske... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 JAREKNES Twój patent jest bardzo dobry ale jak ktoś zostawi auto na światłach.. Ja takiej opcji nie mam i teraz nie wiem jak podłączyć przewód jakiś pod + na alternatorze albo jak spuścić szybkę albo otworzyć jakoś maskę.. jutro będę próbował zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 No i jest autko otwarte Jeden koleżka powiedział mi 100% patent na otworzenie i po góra 3 min byłem w autku Jak coś ktoś kiedyś będzie miał problem to pisać dzwonić pomogę ale oby nie było takiej potrzeby I mam pytanko jeszcze.. mianowicie w e32 zamek od bagażnika zamyka/otwiera centralny w całym aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Umnie tak jest , podwarunkiem z nie zamknelem go wczesniej samym kluczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 ja też znam patent ...jakby co to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nie ma to jak post wnoszący aż tyle do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sorry, zakręciłem się z nr stron i rozpisałem się na temat umiejscowienia akumulatora w e32, potem kapnąłem się,że już ktoś o tym napisał i zmieniłem swoją wypowiedź na taką ooo Jeszcze raz SORRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Mi jak narazie awaryjne otwieranie z uniesioną klamką działa(sprawniej idzie po stronie pasażera gdzie zamek jest zdrowszy. Skoro juz w e34 są 3 mastery(zamek kierowcy, pasażera i bagaznika) to w e32 tymbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Otworzyłem auto sposobem następnie dorobiłem sobie zamek pod mój kluczyk i na razie jest ok ale jak znajdę pracę i będę miał kasę zrobię z tym wszystkim porządek.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekkk Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Koledzy, podrzuci ktoś pomysł, który tu poleciał na PW? Padła bateria, zamek pasi tylko do drzwi kierowcy, w których to patent z podniesioną klamką nie działa... No i klops. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Padła bateria to bagażnik otworzysz z kluczyka i wymienisz czy naładujesz aku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekkk Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Źle się wyraziłem powyżej, kluczyk pasuje tylko do zamka kierowcy, w którym to nie działa patent "na podniesioną klamkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi