Szpadyzor71 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Szkoda ze ja nie widziałem tego tematu wczesniej Eee tam koko, ja czytałem ten temat kilka razy a i tak się napaliłem na swoją białaskę choć pewnie było wiele sztuk lepszych. Poradnik mistrz i prawdę mówi, żeby się nie napalać. Ale i tak nie żałuję swojego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krys10 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Bmw to auta malo awaryjne tak wlasnie jest. Pod warunkiem ze nie są po 5 wlascicielach wariatach bmw w porównaniu z toyotą sa o wiele bardziej zaawansowane technologicznie przy konstruowaniu tych aut uwzględniono dużu wyższe wartosci praw fizyki niz przy zwykłych autach przednio napedowych. Przy zakupie 1 oglądamy podłużnice czy nie ma sladów prostowania 2 zwracamy uwage na rownomierne zuzycie opon 3 mierzymy lakierem dach i tylne blotniki 4 sprawdzamy szczeliny palcami czy ktores kolo nie zostało cofnięte 5 silnik sprawdzamy stan i jakosc plynu chlodzacego 6 olej poziom kolor 7 czy i gdzie wystepują wycieki( nie tzw pocenie) bo to przy pow 200tys jest normalne 8 temperature na ukrytym menu lub kompie w przypadku f30 f10 n47 320d powinno byc 97-100C 9 nasłuc***emy szurania łańcucha rozrządu najlepiej podczas odpalania stojąc z prawej stony na wysokosci kola f10 f30 jesli występuje oznacza natychmiastową wymiane koszt 3500zl. 10 wnetrze stopien zużycia, czesto a nawet bardzo czesto auta zarejestrowane juz w polsce sprowadzone jakis czas temu kiedy byly stosunkowo nowe i bardzo drogie mają regenerowane konsole i airbagi wiaze sie z duzym nie bezpieczeństwem jak dla mnie nie dopuszczalne. 11. Sprowadzane auta jak najbardziej na tak ale po bardzo lekkich uszkodzeniach i z historia bmw da sie naprawic jak w fabryce ale kiedy mamy wyrwane koło czy połamane podłużnice to nie warto kupowac takiego auta. Blotnik lampa maska zderzak to jest normalka. Nawet w Niemczech czy innych krajach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimtek Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Przyda się dobrze że na niego trafiłem. Sporo istotnych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laweciarz666 Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Super temat, właśnie się przymierzam do kupna e36, marzenie z dzieciństwa, teraz będę wiedzieć na co uważać. :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi