Maras1122 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam. Koledzy moze ktos z Was sie orientuje jaki jest koszt obszycia skora kierownicy i gdzie we Wrocku mozna taka czynnosc wykonac? Z gory dziekuje za pomoc.<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kiedys gadałem z gosciem ktory robi tapicerke koło Opola , to ceny za kiere w zaleznosci od skóry i skomplikowania szycia były od 50-200zł Kosa chyba obszywał ostatnio kiere do E30 , napisz do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kosa za obszycie kierownicy do E30 zapłacił 120zł plus koszty przesyłki 15-20zł. a zrobili to rewelacyjnie!! jak chcesz to podamy Ci namiary na tą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kosa za obszycie kierownicy do E30 zapłacił 120zł plus koszty przesyłki 15-20zł. a zrobili to rewelacyjnie!! jak chcesz to podamy Ci namiary na tą firmę. No oczywiscie zadzwonic i zapytac tez nie zaszkodzi:) Czekam na namiarki:) A nikt z kolegow, kolezanek we Wroclawiu lub okolicach nic takiego nie robil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 http://allegro.pl/item905272948_obszywanie_skora_kierownic_firma_fv_vat.html a ja MT-I robiłem tu: http://allegro.pl/item912881061_profesjonalne_obszywanie_kierownic_firma.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 kolego polecam ci zakład na ul.hercena we wrocławiu ale nie wiem jaka cena facet robił mi fotele recaro do supry jak z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jest to niedaleko izby celnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Okey dziekuje koledzy za pomoc Podjade na Hercena i kolezka jeden mowil ze na Ładnej jest tapicer samochodowy . Pojezdze popytam ,a jak bedzie kosmos to skozystam raczej z uslug ,tam gdzie Kosa. Dam znac jaki efekt koncowy tego przedsięwzięcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 jak obszyjesz to daj znać jak wyszło i wklej foto, bo w mojej okolicy identyczne obszycie jak pokazywała Katrzałka (prawdziwa skóra, częściowo perforowana) kosztuje 250zł, więc nie mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak sie doczepie. Czy orientujecie sie moze jaki bylby koszt obszycia foteli przednich i tylnej kanapy do e36 kombiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 My kierownicę daliśmy do obszycia na Szymanowskiego ( chyba 35) we Wrocławiu zapłaciliśmy 150zł. Maciek jest zadowolony więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 woz koszt takiego obszycia (dowiadywałem się do swojej e30) w skórze przeznaczonej do samochodów to około 4000zł same fotele nie licząc boczków, ale na internecie znalazłem kiedyś ofert za około 3000zł za całe auto, tylko pytanie brzmi jaką skórą byłoby to obszywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 woz koszt takiego obszycia (dowiadywałem się do swojej e30) w skórze przeznaczonej do samochodów to około 4000zł same fotele nie licząc boczków, ale na internecie znalazłem kiedyś ofert za około 3000zł za całe auto, tylko pytanie brzmi jaką skórą byłoby to obszywane Dzieki Tazunio za infobmw_beer . Myslalem, ze roznica w cenie miedzy obszyciem a uzywanym kompletem nie bedzie az taka duza. A skoro uzywki sa w okolicach 1500zl (i to z boczkami) to nie ma sensu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 obszycie welurem lub alcantarą około 2500-2700 mi powiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 w kamieńcu wrocławskim powiedział mi tapicer za welur 1000 a za skore biało 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 w kamieńcu wrocławskim powiedział mi tapicer za welur 1000 a za skore biało 3000 fotele i kanapa ? żyje jeszcze ten tapicer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja jutro sprawdze we Wrocku. Przypomnial mi sie jeden tapicer. W pierwssej e30 robilem fotele przod i tylna kanapa za 700zl. Fakt, ze bylo to kilka lat temu, ale to jakis stary koles, a oni raczej nie sledza stopy inflacji itd itd Dowiem sie to skrobne info.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 w Kamiencu Ząbkowickim koles za obszycie skora calosci czyli fotele kanapa i boczki bierze 3000 zl a za kieralke 150 zeta. bylem tam w tamtym roku we wrzesniu. Moge tam jutro podjechac i zapytac sie o aktualne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 ale ja jestem ciekaw ja wygląda obszyta kiera... mianowicie chodzi mi o to, ze oryginalnie obszyta kierownica ma jede szef na dole (innymi słowy na godz 6), wyglada to estetycznie ale jest trudniejsze dla tapicera i dlatego cenka leci w góre. Kolega ma Lagune i ma oryginalnie skórzaną kierownice ale ma aż 3 szwy - na godz 10,2 i 6. Instnieje podobno możliwość zdjecia starej skóry z kiery jeśli takowa była, i wtedy tapicer ma ułatwione zadanie bo ma gotowy jakby szablon. Ale jak to wyglada w praktyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 tak szwy wyglądają u mnie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Elegancko:D:D tez bede szył ale zastanawiam sie czy I cz II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ta kiera Kosa wygląda super, jeden szew na dole łączacy i kultura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-mek Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 hejka dobry tapicer jest na Rychtalskiej 8 tel: 0600-125-553 zadzwoń za kiere bierze ok 150 zł i robi naprawde fajnie (robiłem u niego całe wnętrze do Manty (fotele kanapa boczki podsufitka kiera mieszek) zna się na robocie. Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak już obszyjesz kierownice to napisz w tym temacie ile zapłaciłeś i gdzie. Fotki kierownicy obszytej mile widziane -Może też bym się skusił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 jak znacie lub dowiecie sie o koszt obszycia wnetrza (fotele+kanapa) welurem również proszę dajcie znać pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi