Nem Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Z racji tego, ze zaczne bardziej eksplotowac swoje e36 (kawalek do pracy + ciezka noga ) bardzo powaznie rozwazam zamontowanie LPG. Nigdy niemialem z tym zadnej stycznosci pojecia niemam z czym to sie je. Czy moglby ktos polecic jakies konkretne zestawy LPG i konkretny warsztat w okolicach Wrocka ktory to zrobi naprawde dobrze ? Przykladwe ceny instalacji bardzo mile widziane! Zalezy mi generalnie na estetycznym wygladzie montazy ( tzn niezbyt duza pajeczyna pod maska), wlew za klapka, niezbyt duzej utracie mocy ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 rozmawiałem w tej sprawie z paroma osobami i generalnie nie licz ,że zrobisz coś dobrze we Wrocławiu i tanio. Orientowałem się w temacie, rozmawiałem z kolegą danichem z forum mówił ok.3tys zł z tym ,że to jest kawałek z Wrocławia. napisz do niego. Jest we Wrocławiu gość z którym gadałem na jego gazie zrobił ok.15tys km i ponoć wszystko ok. Jakbyś miał jakieś konkretne info to się podziel bo też stoję przed dylematem czy gazować czy sprzedać za jakiś czas. Bo jednak gaz Cię uwiązuję z samochodem dosyć skutecznie jak wyłożysz na niego 3 koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Slyszalem, ze we Wrocku kolo gieldy samochodowej jest koles bardzo dobrze zaklada, i to z paru zrodel doszly mnie te informacje. Ale niech potwierdzi to ktos kto akurat moze tam byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) rozmawiałem w tej sprawie z paroma osobami i generalnie nie licz ,że zrobisz coś dobrze we Wrocławiu i tanio. Orientowałem się w temacie, rozmawiałem z kolegą danichem z forum mówił ok.3tys zł z tym ,że to jest kawałek z Wrocławia. napisz do niego. Jest we Wrocławiu gość z którym gadałem na jego gazie zrobił ok.15tys km i ponoć wszystko ok. Jakbyś miał jakieś konkretne info to się podziel bo też stoję przed dylematem czy gazować czy sprzedać za jakiś czas. Bo jednak gaz Cię uwiązuję z samochodem dosyć skutecznie jak wyłożysz na niego 3 koła. wiesz bmw bardzo jest zdatne na ins. gazowe silniki chodzą bardzo dobrze problem właśnie jest odległość bo to jest dobre 300km kolega samael był u nas zakładać gaz i z tego co wiem cały czas śmiga bdb bo co tam mam nie chodzić więcej info kolegi : http://www.maxbimmer.pl/threads/7396-%5Bsamael%5D-M50-stag200 Edytowane 7 Stycznia 2010 przez Danich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ekstra robota Danich, wyglada super, jaki jest obecnie koszt u was takiej instalacji bardzo powaznie bede rozwazal wycieczke do ciebie o ile uda mi sie zaplanowac nieco wolnego w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Slyszalem, ze we Wrocku kolo gieldy samochodowej jest koles bardzo dobrze zaklada, i to z paru zrodel doszly mnie te informacje. Ale niech potwierdzi to ktos kto akurat moze tam byl. Zgadza sie. Jak dla mnie jeden z lepszych zakładów LPG we wroo i okolicach polecam w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ekstra robota Danich, wyglada super, jaki jest obecnie koszt u was takiej instalacji bardzo powaznie bede rozwazal wycieczke do ciebie o ile uda mi sie zaplanowac nieco wolnego w pracy... cena wacha się w granicach ok 3 tyś przy 6 cylindrach ale to spory kawałek zapraszam jak by co w złoto ryji mamy kolegę który ogarnia regulacje jak brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 poprosil bym jeszcze aby ktos napisal na jakich podzespolach skladac LPG aby to mialo rece i nogi i aby sluzylo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Polecam chłopaków z Brzegu, ok 35 km od Wrocka. Kolesie naprawde kumaci, moich dwóch znajomych zakładało do mb52b20 i m52b25 i kuzyn do Renault Laguny (jeździ już na ich instalacji prawie 8 lat wszystko ok) są bardzo zadowoleni. Właściciel sam ma e39 528 na gazie. Ja jeżdze do nich na kopma czasami. Z tego co sie pytałem z 4 miechy temu to za sekwencje do R6 3000-3200 zl (wlew gazu pod klapką w cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi