Piotr Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Wpisujcie, Waszym zdaniem dobre, sprawdzone i tanie ( dobre nie może być tanie :lol: ,wiem ) warsztaty samochodowe - mechanicy, elektrycy, tłumikarze, gazownicy, tuningowcy itd. Najlepiej żeby naprawiali i znali sie na samochodach marki BMW - i nie tylko oczywiście - i to tych starszych modeli. wiadomo że nie ma ludzi, którzy znają się na wszystkim, potrzebni Nam są tacy którzy podejmuja wyzwania, mówią otwarcie i nie próbuja naciągnąć "głupiego" klienta na kasę. W miare możliwości proszę wpisywać jakieś kontakty oraz jakie marki naprawiają. Proszę wpisywać także wszelkie punkty gdzie sprzedają części nowe i używane do naszych śmigieł, np. używane opony TEMAT DLA UŻYTKOWNIKÓW FORUM - proszę wpisywać tylko warsztaty, sklepy itp POLECANE. ZAKAZ UMIESZCZANIA REKLAM-AUTOREKLAMY przez właścicieli, pracowników w/w firm !!! dodane przez Moderator Edytowane 19 Lutego 2010 przez Moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki78 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Jeśli ktoś jest z okolic Gliwic to znam kolesi z Pyskowic. Specjalizują się głównie <bmw> 3 od lat. Moi kumple tam zawsze jeźdząi, mają dobre opinie. W dodatku sam miałem mały problem i wykluczyli wadę i błędy z pracy silnika (problem w inst.gaz, szarpał przy ruszaniu ). Posiadają równiesz części używane. Znam tylko telefon 0603127304. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 polecam : tłumikarzy na ul. Robotniczej 9 ( chyba) jadąc od świebodzkiego przed zjazdem w dól na pl. Strzegomski skrecamy w prawo w polna drogę a tam juz prosto :mrgreen: prowadzi starszy jegomośc z synem , solidni i nie drodzy, naprawiają wszystko, maja kanał i 2 podnośniki, nie sprzedaja tuningowych gadżetów :evil: ale pozwalają wejśc do kanału i samemu podłubać i kasy za to nie chcą :lol: :lol: Gazownicy na Sikorskiego na przeciwko autokomisu, wjeżdża sie przez brame na wprost, juz raz na forum poleciłem :mrgreen: :mrgreen: fachowcy i nie drodzy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 polecam autozbych w mirkowie 3151037 blacharstwo i lakier, dobry i dokladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No to ja teraz troche popolecam :lol: Na ulicy Terenowej naprzeciw dawnej chemii przy ulicy buforowej jest chyba najlepszy elektryk/elektro-mechanik we wrocku A kawałeczek dalej maja bardzo tanio szyby np do E30tki za przednia płaciłem 160zł z montazem (szkło zielone) natomiast biała/przezroczysta z montazem kosztuje chyba 140zł wiec całkiem promocyjnie , fajny warsztat i dosc szybka obsługa <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Polecam AUTODOM Serwis Opon Radosław Mizdra Szymanow ul Lotnicza2. 071-3878648 0692407579 autodom@poczta.onet.pl Bardzo duzy wybor opon kazdy rozmiar i felg Polecam trasa na Poznań za Psarami <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 ALUFELGI SERWIS Najlepszy zakład regeneracji felg aluminiowych na Śląsku. Felgi robią na błysk. SUPER! Fachowcy pełną gębą. Można u nich kupić nowe jak i używane felgi w naprawdę dobrych cenach. Oponki również Katowice, ul. Twarda 7 tel. (032) 252-44-76 kom. 0505-207-439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 To w sumie nie warsztat ale jakby ktos potrzebował częsci w dosc przystepnych cenach to moze smiało tam podjechac (pewnie nie wszystko jest super tanio ale wiekszosc) dzisiaj kupowałem dla Luk@sa sprzegiełko do jego bumy i powiem tak dzwonił wczesniej do auto-zatoki i za kpl sprzegło Sachsa usłyszał cene chyba 680zł no to tanio to nie bylo A ja mialem dzisiaj chwile czasu i podjechałem wlasnie na ślężną i pytam za ile takie cus moge kupic a tu niespodzianka bo 520zł wiec jakby nie patrzec 160zł różnicy . Dla porównania sprzegło Luka (troche gorszej jakosci niz sachs) mozna kupic za około 400zł . Sklep wlasciwie nie specjalizuje sie w czesciach do BMW ale nie ma najmniejszego problemu z zamówieniem częsci ktora jest do odebrania albo w tym samym dniu albo nastepnego rano <bmw_1> Jakby ktos tam chciał cos kupowac to mozecie sie powołac na mnie (tzn mowcie ze znalezliscie ta reklame na wrocławskim forum BMW) sprzedawca powinien wiedziec o co chodzi . Zreszta postaram sie podjechac tam i porozmawiac zeby na hasełko MAXBIMMER byly dobre ceny dla Beemkowiczów w zamian za promocje sklepu na forum :wink: AUTO CZĘŚCI "NA ŚLĘŻNEJ" K.M. KACZOROWSCY Wrocław ul.Ślężna 185 tel/fax 337-13-02 czynne pn-pt 8:30 -17:00 sobota 9:00-14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Naprawią wszystko co tylko możliwe. Specjalizują się w OPLU ale gość ma pojęcie o naprawach. http://www.jgautoserwis.pl/jg/ ul.Karkonoska 39 Wroclaw 53-015 Opny, felgi , wulkanizacja: http://www.stylauto.com.pl Wrocław, Ulanowskiego 23a Używane części do BMW wszystkie modele (Wrocław-Prusice): tel. 888-963-159 lub 888-628-881 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ja bym zrobił małą poprawkę że od E36 na od E32. Kontakt części Prusice: 1)888 - 963 -159 lub 888 - 628 - 881 (Prusice oraz magazyn Wrocław boczna Sułowskiej) Dużo od E38 i E39 i nowsze 2)609-18-38-22 lub 880-23-7720 3)604-38-16-74 lub 692-08-15-06 4)604-213-815 (dużo częsci od E32) Co do giełdy w Lubiniu ... myślę że lepiej jednak zadzownić i zapytać o konkretną część tym bardziej że można się z nimi umówić we wrocławiu (w okolicach STANDO - Żmigrodzka). Te pkt z numerami telefonu to oczywiście inni ludzie , jak u jednych nie będzi dzownic do drugich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Auto technik - Serwis BMW Jelenia Góra ul Krośnieńska 2b tel. 075/7551157 z powodzeniem moge polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 c-tronic :wink: Zajmuję się diagnostyką i naprawa wszelkiej elektroniki w samochodzie :wink: www.cetronic.ircd.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 jak ktos mieszka w świdnicy to znam sklepik z tanimi częściami. co prawda czeka się na części około 2-3 dni, ale o połowę taniej niz u konkurencji. sklep znajduje się na ul.westerplatte w sklepie meblowym, na przeciwko stacji benzynowej dla karetek. (na łuku koło szpitala). happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jakby kto był w Irlandii no to polecam swój warsztat R G Autoservice 94 Boot Road Clondalkin Dublin 22 Mechanika Elektryka Blacharka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Co prawda nie jest to warsztat, ale sklep, to jednak chciałem opisać, bo sam szukałem części i nie miałem pojęcia że takie coś jest we Wrocławiu BMWektor ul. Paprotna 8, wjazd naprzeciwko Marino. telefon 604 756 275, mail: bmwektor@poczta.fm Wrocław Uwaga zglebione autka, mogą mieć problemy przy wjeździe na teren... Kilka pomieszczeń zawalonych używanymi częściami, tylko bmw. Spory wybór. Cena mnie się spodobała :] Akurat szukałem części do mojej E36 i podobno takich coraz mniej mają, czyli raczej nowsze modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 http://www.bmw-partnerzy.pl/wyprzedaz/ orginalne czesci z autoryzowanych serwisow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jetronik Wrocław ul.Opolska 159 tel 342 57 61 601 41 47 21 Godni polecenia 250PLN pełna diagnostyka silnika (dzisiaj znależli mi usterkę i usuneli ja+ reanimacja przepływomierza bo był już w kiepskim stanie) Kasowanie i programowanie na nowo Wszystko to w cenie 250 PLN A co do mechanika/diagnosty to Krzysiek z Jetronik-w jego żyłach zamiast krwi płynie chyba benzyna- wychował się na BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Jesli chodzi o elektryke i elektronike, to polecam Botronic na ul Smetnej 15 we Wrocławiu: http://www.zumi.pl/334810,Botronic._Borkowski_K.,_mgr_inz.,firma.html Nabijanie klimatyzacji (dosyc tanio i praktycznie od reki) ul. Hubska 24/26: http://firmy.pkt.pl/firma/auto_service__elektromechanika__mechanika__klimatyzacja__knop_zbigniew_d3J5MDdfODQ5MF9TYW1vY2hvZHkgLSBrbGltYXR5emFjamFfX2Jhc2U=.html I jeszcze myjnia samohodowa (reczna oczywiscie, bo kto myje na szczotach ;-) )na ul Betonowej we Wrocławiu - jeszcze do niedawna 24/7 - teraz chyba na czas wakacji do 21:00. moze troche odstraszac bo wyglada jak "dziupla", ale na prawde dobrze czyszcza autka ;-) I jeszcze pytanie - moze znacie jakies inne miejsca we wro gdzie mozna wypucowac autko w porach nocnych? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz MaraTha Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 BMW Broszko przenieśli się na ul. Buforową 120. tel. 071 336 55 36 i 601 70 24 23 [ Dodano: 12 Październik 07, 20:12 ] POLECAM:B&W Andrzej Broszko Armi Krajowej Wrocław NIe drogo i pełen profesjonalizm <bmw_1> B&W Andrzej Broszko jest teraz na ul.Buforowej 120 Wrocław <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aSkO Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 B&W Buforowa 120,byłem wczoraj,POLECAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja rowniez podpisuje sie pod AUTO-CHIPEM robile juz u nich E 36 a teraz E 39 jestem z nimi jakies 3 lata i nigdy mnie nie zawiedli , z cala pewnoscia moge polecic ten serwis <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Geometria / naprawy zawieszeń / ustawienia zbieżności itp Zakład Mechaniki Pojazdowej ul.Paczkowska 1-5 (boczna hubskiej) Wrocław Wczoraj byłem i zdecydowanie polecam , warsztat który nie zajmuje się wszystkim a specjalizuje się w zbieżności i znają się na robocie , szybko sprawnie i nie drogo , nie odstawiają lipy bo gośc od razu powiedział ze koncówka ma lekki luz (i pokazał że tak rzeczywiście jest) i pytanie czy wymieniamy czy nie bo szkoda robic pomiaru i za 2 miesiące powtórka z rozrywki bo końcówka będzie do wymiany bmw_beer Z tego co się dowiedziałem to ustawienie zbieżności to koszt rzędu 70-90zł w zależności od marki samochodu , oczywiście pomiary kątów cały czas widac na monitorze a do tego otrzymuje się wydruk jakie wartosci były PRZED / jakie są fabryczne / i te USTAWIONE ZDECYDOWANIE POLECAM <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakall Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Konin/Grodziec -lakiernik ceny do uzgodnienia 600182983 wielkopolska malował mi corolle 2001r po dachowaniu lakier perła i za całość 1000pln.......... polecam małe szczegóły trzeba dopracować samemu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A czy jest jakiś niedrogi warsztat w JELENIEJ GÓRZE lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jesli o Bogatyni mozna powiedziec, ze jest w okolicy to mam super warsztat... ...z Jeleniej najszybciej przez Czechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi