Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Zaczyna mnie to rozwalać na forum zwłaszcza w dziale mechanika .... tematy typu -Pomocy -Problem -Problemy -Hej póżcie -Prośba o poradę - itd itp .... no do ****y nędzy ... zaczyna się robić syf bo rzeczywiście czasem mimo udzielenia wcześniej sensownych porad dotyczących konkretnych usterek nie można niczego znaleźć przez wyszukiwarkę na forum .... właśnie przez to , że tematy nie są nazywane w sposób rzeczowy. Proponuję takie kwiatki zgłaszać i od razu na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Popieram. x2, bo faktycznie człowiek wpisuje szukany tekst w wyszukiwarkę, a tam "nic nie ma"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Juz kiedys zwrocilem na to uwage w jakims temacie, tylko wiekszym problem bylo to ze koles sie nie przywital... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 bo jak sie zwraca uwage,że trzeba najpierw się przywitać,to mnie zjechaliście,a to sie tak zaczyna,jak ktoś nie ma zamiaru być na forum,tylko zadać jedno pytanie,to po co ma coś przestrzegać,a jakby nikt mu nie odpowiedział,tylko wylądował w koszu,to i by sie ładnie przywitał,i pytanie zadał jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja tak nie robie:) ale zgadzam sie z przedmowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Pewnie, ze tak, pozniej ludzie szukaja w wyszukiwarce, ale nic z tego nie wychodzi, wiec tematy sie dubluja, jak nie potrajaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Panowie macie racje. Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Kajam się po raz wtóry, kiedyś zadałem pytanie nie witając się uprzednio i w dodatku nazwałem temat: "pomocy" I myślę, że to o mnie poniekąd chodzi w tym temacie;) Ale już nadrobiłem zaległości i więcej takiego faux pas nie popełnię Na szczęście uzyskałem wtedy pomoc i nawet bez zj....ek się obyło za co jestem niezmiernie wdzięczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 bo jak sie zwraca uwage,że trzeba najpierw się przywitać,to mnie zjechaliście Kto Cię tutaj zjechał .... nazwiska proszę :drunk: a to sie tak zaczyna,jak ktoś nie ma zamiaru być na forum,tylko zadać jedno pytanie,to po co ma coś przestrzegać,a jakby nikt mu nie odpowiedział,tylko wylądował w koszu,to i by sie ładnie przywitał,i pytanie zadał jak należy Mi to dynda w sumie czy ktoś się przywita , jakby nie patrzeć świadczy to tylko i wyłącznie o jego kulturze .... jak ktoś wbija na forum z szybkim i konkretnym pytaniem jak np ostatnio było chyba coś o rozrządzie czy jest pasek czy łańcuch i zamieści to w tytule a swojego posta rozpocznie magicznym słowem "Witam" to dla mnie jest gitara .... Ale jak ktoś swoją karierę rozpoczyna od [Galeria] [bMW E34] Pomocy ...................... no to kurna kichy się przewracają na lewą stronę :banned: Dlatego jak widzicie taki kaszaniasty temat pod kryptonimem POMOCY to od razu wciskajcie ten Trójkącik pod postem i wysyłajcie Raport do Admina o wywalenie tego na śmietnik <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Kajam się po raz wtóry, kiedyś zadałem pytanie nie witając się uprzednio i w dodatku nazwałem temat: "pomocy" Ale przynajmniej wnioski wyciągnąłeś na przyszłość :drunk: i szacun dla Ciebie Na szczęście uzyskałem wtedy pomoc i nawet bez zj....ek się obyło za co jestem niezmiernie wdzięczny Nie chodzi o to że komuś nie chcemy pomóc tylko czasem trudno przebrnąć przy wyszukiwaniu jakiejś frazy przez 50 tematów który każdy ma tytuł POMOCY i należałoby do każdego zaglądnąć bo a nóż widelec znajdzie się tam odpowiedź na nurtujące nas pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Mordulec zgadzam się, ale trzeba by było też gdzieś zaznaczyć jak pisać posty - coś takiego jak poradnik wklejania zdjęć w Buma Design. Myślę, że w temacie wystarczy napisać kłopot (bez tekstów typu pomocy, pomóżcie, problem itp.), np. [e34] alternator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Mysle ze to bardzo dobry pomysl. Ostatnio szukalem cos wpisujac w wyszukiwarke pompa wspomagania i wyszlo mi milion gazylion postow pt "pomocy", "help. uwaga sraga itd." Mysle ze trzeba byloby zaznaczyc gdzies ze tytul musi byc konkretny. Jezeli pozniej wypoiciny literackie beda sie ciagnely jak makaron to inna sprawa, ale faktycznie, tematy maja byc konkretne i takie, ze jesli sie przeczyta temat, to z gory sie orientacyjnie wie o czym sa te kolejne milion stron... Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Też popieram, to kto chętny na napisanie zasad zakładania nowych tematów? Dobre tematy wpłyną bardzo pozytywnie na rozwój forum. Zamieszczę takie krótkie info na górze forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 na forum e30 jest tak ze np. piszac bowy temat w dziale gielda wyskakuje popup z info i jest tez juz gotowiec w postaci nowego posta, nie wiem jakie mozliwosci ma vBulletin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Bardziej myślałem nad umieszczeniem komunikatu nad forum, dla wszystkich którzy mają mniej niż powiedzmy 10 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Też popieram, to kto chętny na napisanie zasad zakładania nowych tematów? Ja zabierałem się za napisanie tego , ale coś jest nie tak ze skryptem bo mi same ***** gwiazdki wyskoczyły zamiast słów .... o so chosi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja zabierałem się za napisanie tego , ale coś jest nie tak ze skryptem bo mi same ***** gwiazdki wyskoczyły zamiast słów .... o so chosi ?? Bo pewnie same przekleństwa piszesz Mordulcu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Bo pewnie same przekleństwa piszesz Mordulcu :drunk: Ależ ***** w życiu , zwróciłem się ***** z grzeczną prośbą , żeby nie zakładać *****anych tematów bo to ***** fatalnie wpływa na wyniki wyświetlane przez wyszukiwarkę. N O R M A L N I E - K A T A S T R O F A :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Będzie to mniej więcej wyglądało jak w dziale kup/sprzedaj samochód obecnie: http://www.maxbimmer.pl/forums/16-Kup-Sprzedaj-samoch%C3%B3d-BMW Pojawia się to też w trakcie zakładania nowego tematu. Tylko literki zrobię większe, żeby każdy widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Będzie to mniej więcej wyglądało jak w dziale kup/sprzedaj samochód obecnie:http://www.maxbimmer.pl/forums/16-Kup-Sprzedaj-samoch%C3%B3d-BMW Pojawia się to też w trakcie zakładania nowego tematu. Tylko literki zrobię większe, żeby każdy widział. A jaka nagroda będzie za nieprzeczytanie ?? :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A jaka nagroda będzie za nieprzeczytanie ?? Dowiesz sie jak dostane hasło tylko ser.admin cos zapomina że mam polską klawiaturę i nie mogę wpisać nowego hasła!! :lol::roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ale proszę mi nie zgłaszać tematów do póki zasady nie będą opublikowane, dajcie szanse Matołkom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ale proszę mi nie zgłaszać tematów do póki zasady nie będą opublikowane, dajcie szanse Matołkom . Ups .... bo mi się kliknęło :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ups .... bo mi się kliknęło :drunk: x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi