Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tazunio Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Instrukcja krok po kroku 1. wchodzimy tylko na ten adres!! dziala zawsze! https://www.parts.bmwgroup.com/ klikamy we link zaznaczony na obrazku, otworzy nam on nowe okno - UPEWNIJ SIE ZE MASZ ODBLOKOWANE WYSKAKUJACE OKIENKA ! 2. W oknie ktore sie otworzy, wpisujemy haslo i login RECZNIE , logujemy login: eu111111 haslo: bmwetk1 3. Otworzy nam sie kolejne okno, w ktorym startujemy ETK 4. W nowym oknie z ETK wpisujemy VIN 5. Po rozkodowaniu ukaze nam sie przycisk Wyposazenie na gornym pasku 6. Cieszymy sie rozkodowanym wyposazeniem --- rozkminka by Broder Edytowane 9 Lipca 2012 przez tazunio 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 a tu opcja dla leniwych,wpisujemy 7 znaków vin i proszę:lol:(tyle,że po angielsku) BMWVin.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek020 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 jak ktos chce to VIN na PW i sprawdze historie samochodu tzn wizyty w ASO przebieg itd:lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 U sowietów też szybko działa dekodowanie i nie trzeba się grzebać z kopiowaniem/otwieraniem itd itp. http://www.rubmw.ru/vincode/eng/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal50 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A moze ktorys z kolegow ma mozliwosci sprawdzenia histori napraw w aso? WBANA31040B012799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts73 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam, czy ktos ma mozliwosc sprawdzenia historii mojego auta tzn. serwisowanie, ostatnie przebiegi itp. moj nr vin to WBADP81070GS81115 Z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 mam pytanie, czy jest możliwe żeby w tym "rozkodowaczu" vinu zaszły jakieś pomyłki? Tzn nie zgadza mi się kolor a nie wydaje mi się, żeby ktoś tak bardzo dokładnie malował auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Sprawez na kielichu powienienes miec kod farby Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 A tylko kolor Ci się nie zgadza? I którego rozkodowacza uzywales? Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 użyłem dwóch podanych, pierwszego i drugiego. Tylko kolor mi się nie zgadza. Naklejeczkę na kielichu mam brilliant rot, a w vin mam jakis tam fioletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 No kolor po tym co widać to ewidentnie rot, sprawdź pod wygłuszeniem maski. Czy to pomyłka w vinie trudno stwierdzić ale raczej wątpliwe, może ktoś się bardzo dobrze postarał o malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanos320 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jeżeli to nie pomyłka, to ktoś musiał bardzo kochać tą beemkę! Albo bardzo lepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Bardzo przydane:* dziękiuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
momores Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pięknie proszę o pomoc przyszłemu (mam nadzieję) wlascicielowi w sprawdzeniu historii auta bmw_0 WBAUF11040PT89511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet999 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 ja również bardzo bym prosił o sprawdzenie histori tego autka (szczególnie przebiegu), bo jest zbyt piękna WBADS410X0GU90923 Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 odświeżam ktoś jest w stanie sprawdzić historię tego auta ?? wyposażenie itp. rozkodowałem ale do historii ASO nie mam dostępu WBANC71090B137783 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 tutaj macie nawet szybszy dekoder vin tyle że nie tłumaczy BMW Baureihenarchiv ? BMW Vehicle Identification Number Decoder ? bmwarchiv.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Można prosić tak na szybko ?? CK19900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Proszę: BMW Baureihenarchiv ? BMW Vehicle Identification Number Decoder ? bmwarchiv.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Cześć, Prośba o sprawdzenie historii auta. Wyposażenie już rozkodowałem. Z góry dziękuję za pomoc. WBAPH31050E125292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekBMWM3 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Cześć,Prośba o sprawdzenie historii auta. Wyposażenie już rozkodowałem. Z góry dziękuję za pomoc. WBAPH31050E125292 A gdzie rozkodowałeś wyposażenie bo ja próbuje i na bmwvin.com i na bmw etk i nie chodzi nic. Chyba że pomożesz to mój "pu39406" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Maniek ty masz PU39406 UG31 1' E87 5 doors 118d ECE L N ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A gdzie rozkodowałeś wyposażenie bo ja próbuje i na bmwvin.com i na bmw etk i nie chodzi nic. Chyba że pomożesz to mój "pu39406" Ja swoją rozkodowałem na www.bmwarchiv.de (zakładka VIN) bo na https://www.parts.bmwgroup.com/ nie działa. Ale w twoim przypadku wyskakuje tylko to: [TABLE=class: table table-striped table-condensed, width: 100%] [TR] [TH=class: corner, colspan: 2]Daten für die Fahrgestellnummer: PU39406[/TH] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #F5F5F5]Typschlüssel:[/TD] [TD=bgcolor: #F5F5F5]UG31[/TD] [/TR] [TR] [TD]Katalysator:[/TD] [TD]mit[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #F5F5F5]Sichtschutz:[/TD] [TD=bgcolor: #F5F5F5]nein[/TD] [/TR] [TR] [TD]Lenkung:[/TD] [TD]links[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #F5F5F5]Getriebe:[/TD] [TD=bgcolor: #F5F5F5]keine Angabe[/TD] [/TR] [TR] [TD]Baureihe:[/TD] [TD]E87[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #F5F5F5]Ausführung:[/TD] [TD=bgcolor: #F5F5F5]Europa[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bezeichnung:[/TD] [TD]118d[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #F5F5F5]Motor:[/TD] [TD=bgcolor: #F5F5F5]M47N2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Karosserie:[/TD] [TD]Sports Hatch[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #F5F5F5]Produktionsjahr:[/TD] [TD=bgcolor: #F5F5F5]11/2005[/TD] [/TR] [TR] [TD]Werk:[/TD] [TD]Regensburg[/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) A tutaj sprawdzimy ostatni wpisany przebieg na przeglądzie,czy polisa oc aktualna,czy auto jest zarejestrowane oraz oznaczenie modelu. https://historiapojazdu.gov.pl/web/guest/strona-glowna Ps.szkoda tylko,że liczniki są kręcone przed rejestracją albo jeszcze poza granicami Polski najczęściej przez turków czy rusków. Bazy takie powinny być połączone w jedną chociaż na terenie całej UE.Przestałoby być opłacalne "kręcenie liczników". Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzec39 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Również proszę o sprawdzenie VIN nigdzie mi nie działa na desce mam przebieg 234000 a na sterowniku śilnika pokazuje 284000 nie ma zainstalowanej INPY aby mudz zczytać z pozostałych sterowników przebieg sprawdzałem Autocomem. mój vin. WBANC31000CP57148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi