///M3 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) · Witam Mam do zaoferowania samochód BMW e34 525i 24v 192KM z Sekwencyjną Instalacją gazową Stag 300 ( na gwarancji ) ze stanem licznika ok 336000 . Jeździ oczywiście na benzynie jak i gazie nie ma zadnych problemów . Samochód został wyprodukowany w Polowie roku 1992 i od razu zakupiony przez pierwszego właściciela w Niemczech, w roku 2000 została przywieziona do polski przez 2giego właściciela który jeździł nią do 2009 roku i od 2009 roku jest w moim posiadaniu ( do wglądu dokumenty ). PRZEGLĄD WAZNY DO 13.01.2012 OC WAZNE DO 27.11.2011 · Zacznę od wyposażenia: · Elektrycznie sterowane szyby przednie · Elektryczne lusterka · Centralny zamek z alarmem (kluczyki scyzoryki) · ABS · Szyberdach · Alufelgi · Wspomaganie kierownicy · Podłokietnik tylny · Poduszka powietrzna kierownica skorzana · Ksenon 6000k Regulowana kolumna kierownicy Po kupnie tego samochodu zacząłem powoli robić auto pod siebie a więc parę słów o tym co zostało wymienione ( u mnie ) : · szyba przednia · Instalacja gazowa Amortyzatory przednie · Wahacze przednie Uszczelka pod głowicą razem z uszczelniaczami · Tłumiki · Sprzęgło ( Sachs ) Nagrzewnica Poduszki skrzyni biegów Alternator Pompa wody + pasek Chłodnica Hamulce tarcze + klocki i z przodu i z tyłu firmy ATE Bendiks Sonda lambda Bosch-a · Komputer – sterownik · Z wyglądu : Przednie lampy Black hella plus Ksenon 6000k · Przednie kierunkowskazy dymione z żarówkami diademowymi · Tylne lampy white red plus żarówki diademowe · Ciemne tylne szyby · Oraz wiele szczególików których sobie nie zapisywałem . · Wszelkie filtry wymieniane co ok. 8 tyś km . BMW jezdzi w tej chwili na oleju VALVOLINE 10w40 MaxLife . Jak wspominałem samochod ma przejechane ok. 336 tyś km i trzyma się bardzo dobrze nie ma podartych foteli itp. CENA 5900 do negocjacji zapraszam do obejzenia samochodu posiadam wiecej zdjec ktore mogę wysłać na maila. · Tel 667 772 776 · Podaję rozkodowany vin ( dla zainteresowanych ) Kod typu HD51 Typ 525I (EUR) Typoszereg E E34 () Seria 5 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik M50 Pojemność skokowa 2.50 Moc 141 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor ATLANTISBLAU (207) Tapicerka ANTHRAZIT STOFF (0411) Data prod. 1992-05-20 Składanie Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S240A LEATHER STEERING WHEEL Kierownica skórzana z pod.pow. S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu S401A SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny elektryczny S410A WINDOW LIFTS, ELECTRIC AT FRONT Siłownik szyby elektryczny przedni S423A FLOOR MATS, VELOUR Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S498A HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Regulator zasięgu świateł S529A MICRO FILTER Mikrofiltr S556A EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY Wskaźnik temperatury zewn. S657A BMW BAVARIA C REVERSE III Radio Bavaria C Reverse III S690A CASSETTE HOLDER Uchwyt kasety L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria Edytowane 11 Sierpnia 2011 przez ///M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 (edytowane) samochod wrocil z wakacji caly i zdrowy i wznawiam sprzedaz. cena 5900 do rozsądnej negocjacji. Kilka nowych zdjec SPRZEDANA Edytowane 22 Sierpnia 2011 przez ///M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi