Gość Mordulec Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Podobnie jak BMW Klub Południe otrzymaliśmy zaproszenie i tak jak w temacie 14 i 15 maja odbędzie się Pierwszy Zlot BMW Grupy Zachód. Spotkanie będzie dwudniowe , najprawdopodobniej organizacyjnie będzie bardzo zbliżone do tego na którym byliśmy w zeszłym roku czyli : Z rana w sobotę wyjeżdżamy z wrocławia w gostyniu śmigamy do późnego popołudnia po torze , przejazd do ośrodka (zakwaterowanie) obiado-kolacja , impreza wieczorna ... Tak wyglądało to w zeszłym roku : http://www.youtube.com/watch?v=AEPXWoQtEiU Dokładne szczegóły będą sukcesywnie zamieszczane w tym temacie. Jeszcze jedna kwestia w zlocie mogą brać udział wyłącznie osoby które wcześniej były już z nami na takich wyjazdach/zlotach i dali się poznać z dobrej strony. Liczba miejsc będzie najprawdopodobniej ograniczona wstępnie z tego co rozmawiałem z Kris'em (z GZ) to będzie max około 50 beemek. LISTA 1.Mordulec & Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola 2.Kevin &$ Monisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa (ale nie wiem czy na 2 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa (ale nie wiem czy na 2 dni) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa (ale nie wiem czy na 2 dni) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa (ale nie wiem czy na 2 dni) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa (ale nie wiem czy na 2 dni) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa (ale nie wiem czy na 2 dni) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor 8.chiccoo ( chyba z kimś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) Witam ekipę Maxbimmer.Fajnie że lista chętnych na nasz I zlot szybko rośnie. Edytowane 27 Lutego 2011 przez Krychu B5S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 jade na bank razem z lepszym kierowca odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Uwaga kolejne ważne info dotyczące zlotu - tor Gostyń Regulamin Zlotu FM BMW - GRUPA ZACHÓD 14-15 maj -Gostyń 1.Na teren zlotu mogą wjeżdżać (wchodzić ) tylko osoby zaproszone (będące na liście) 2.Uczestnicy zlotu zobowiązani są do posiadania identyfikatora oraz zapoznania się z regulaminem i podpisania oświadczenia uczestnictwa.Potrzebne dane to : imię,nazwisko,nick z forum num rej pojazdu - dotyczy wszystkich osób znajdujących się w aucie. 3.Osoby przebywające na terenie zlotu powinny stosować się do poleceń (nakazów i zakazów) organizatora 4.Na terenie zlotu zabronione jest rozgrzewanie opon w miejscu (palenie gumy) a także niszczenie trawy wokół toru (wymóg właściciela obiektu) 5.W części parkingowej pojazdy poruszają się z minimalną prędkością do 20 km/h 6.Szefowie klubów są zobowiązani do zwracania uwagi na zachowanie swoich członków oraz osób przez nie zaproszonych 7.Osoby które będą nagminnie łamać regulamin lub zakłócać porządek w inny sposób będą wykluczane z brania udziału w konkurencjach a w razie potrzeby usuwane z terenu zlotu bez zwrotu kosztów 8.Na terenie zlotu obowiązuje kodeks drogowy .................................................................................................................................... Oświadczenie uczestnictwa Oświadczam że biorę udział (czynny lub bierny) w konkurencjach przeprowadzonych na terenie zlotu na własną odpowiedzialność .Mam też świadomość ryzyka które się z tym wiąże.W związku z czym każdy uczestnik ponosi wyłączną odpowiedzialność i koszta z tym związane za wszelkie zaistniałe zdarzenia z wyłączeniem odpowiedzialności z strony organizatora oraz właściciela obiektu. .................................................................................................................................... Regulamin i oświadczenie proszę wydrukować na jednej stronie w własnym zakresie. Identyfikatory dla wszystkich zostaną rozdane na miejscu. Kupony do głosowania na auto zlotu też będą rozdane na miejscu Kolejne ważne info! : Lista zostanie zamknięta 5 kwietnia Wpłat będzie można dokonywać do 15 kwietnia W razie gdyby liczba chętnych była zbyt duża o pierwszeństwie zadecyduje data przelewu. Podczas I Zlotu FM BMW GRUPA ZACHÓD 14-15 MAJ GOSTYŃ zapraszamy uczestników do brania udziału w następujących konkurencjach 1.Jazda na czas (okrążenie toru) -dwa przejazdy w prawo i 2x w lewo.Zakończenie pomiaru czasu następuje gdy przednia oś auta przekroczy linię mety.Pod uwagę brane będą dwa najlepsze czasy które będą sumowane i dzielone przez 2 2.Przeciąganie auta na czas - dwie próby .Liczy się najlepszy czas.Sposób pomiaru czasu jak wyżej 3.Rzut oponą -dwa rzuty . liczony będzie najlepszy wynik 4.Wybór auta zlotu - na osobę przypada 1 głos . Na kuponie wpisujemy nr rejestr pojazdu , wypełniony kupon wrzucamy do urny. 5.Slalom w ciemno na czas - w tej konkurencji będą mogły brać udział wyłącznie pary czyli facet + babeczka.Każda para ma 2 przejazdy np: w pierwszym przejeździe kobieta kieruje mając zasłonięte oczy a partner ją prowadzi a w drugim przejeździe jest odwrotnie.Pomiar czasu zakończy się gdy auto zaparkuje między pachołkami.Za potrącenie pachołka będą punkty karne -1 potrącenie =1 punkt =2 sec kary.Obydwa czasy będą sumowane. Ta konkurencja może ulec zmianie a przeprowadzenie jej zależeć też będzie od tego czy wystarczy czasu. W konkurencjach nr 1,2,3,5 nagradzane będą 3 pierwsze miejsca. W konkursie na auto zlotu nagradzane będzie 1 miejsce.Kupony będą rozdawane na miejscu. Oczywiście konkurencje będą rozgrywane z podziałem na płeć Zapraszamy do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 to ja juz zaczynam lapac forme zeby poprawic wynki z tamtego roku i Zajac 1 Miejsca ;p;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Pozwole sobie dopisać siostrę Śliwę do listy LISTA 1.Mordulec & Pola 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa (ale nie wiem czy na 2 dni) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor 8.chiccoo ( chyba z kimś ) 9. Śliwa & Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 5.W części parkingowej pojazdy poruszają się z minimalną prędkością do 20 km/h To mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) Ważne informacje! Wpłat będzie można dokonać na nasze konto: Krzysztof Szajberski ul Wojska Polskiego 12, 63-900 Rawicz PKO Bank Polski 25 1020 3121 0000 6802 0042 8797 Osobą zajmującą się wpłatami będzie Renia (taki ma też nick) Tak powinien wyglądać prawidłowy przelew: tytuł przelewu Krychu B5S 1x zlot ,2x cat, 2x śni, 2x obi, 2x kol, 2x noc - (podana opcja dotyczy całości kosztów, tytuł musi się zgadzać z wpisem na listę) A tak powinien wyglądać prawidłowy wpis na liście chętnych podaje przykład: 1.Krychu B5S+Renia - opłata za wjazd x 1 (40), catering x2 (24-30), śniadanie x 2 (17), obiad x 2 (18), kolacja x 2 (17), nocleg x 2 (60) = 176/182 zł (kwota w zależności od ceny cateringu, ostateczna podana zostanie w najbliższym czasie) W razie wątpliwości pytania proszę kierować do mnie lub do Noe na tel lub pw;) Na nocleg i wieczorną część imprezy mamy zarezerwowany ośrodek Morena w Osiecznej, który ma 65 miejsc Cennik : nocleg -22.50 zł pościel -7.50 zł śniadanie-8.50 zł obiad -9 zł kolacja (szwedzki stół) -8.50zł Wstępne ustalenia : Opłata za wjazd wyniesie ok 40zł (zależy od ilości aut) Liczba aut zostaje ograniczona do 50 Cena cateringu zostanie ustalona później (zależy od ilości chętnych) ,powinna być podobna do tej z zeszłego roku czyli -12-15zł od osoby Edytowane 24 Marca 2011 przez Krychu B5S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + mój brat - przyjedziemy na 1 dzień 14.05 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa (ale nie wiem czy na 2 dni) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor 8.chiccoo ( chyba z kimś ) 9. Śliwa & Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + mój brat - przyjedziemy na 1 dzień 14.05 2.Kevin &$ Monisia 3.Kosa - opłata za wjazd x 1 (40) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor 8.chiccoo ( chyba z kimś ) 9. Śliwa & Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dobra proszę Państwa bez oszukaństwa .... termin deklarowania się na zlot w Gostyniu bardzo szybko się zbliża jest to 5 kwietnia Dlatego proszę o uzupełnienie tego kto za co płaci i ostateczne zadeklarowanie się kto jeszcze jedzie LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor 8.chiccoo ( chyba z kimś ) 9. Śliwa & Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dzwonił do mnie Krzychu z GZ i przypominał o terminie zdeklarowania się kto jedzie i w czym będzie uczestniczył żarełko/spanie itd itp ..... do 5 kwietnia jest czas Wpłaty do 15 kwietnia Proszę uzupełniać listę kto jedzie. LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor 8.chiccoo ( chyba z kimś ) 9. Śliwa & Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 dziekuje siostro Pola jak nikt nie zostaje na noc to ja tez tylko sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3. Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4,Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor 8.chiccoo ( chyba z kimś ) 9. Śliwa & Marta - opłata za wjazd x1 (40zł) Uzupełnijcie czy jedziecie na 1 czy 2 dni bo do 5tego trzeba to wrzucić na listę do chłopaków z Grupy Zachód a do 15tego kwietnia wpłacić kasiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3.Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4.Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor 8.chiccoo ( chyba z kimś )- opłata za wjazd x1 (40zł) 9.Śliwa & Marta - opłata za wjazd x1 (40zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3.Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4.Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu 7.dawidjawor - opłata za wjazd x1 (40zł.) 8.chiccoo ( chyba z kimś )- opłata za wjazd x1 (40zł) 9.Śliwa & Marta - opłata za wjazd x1 (40zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 LISTA 1.Mordulec & Pola + Paweł (jedziemy tylko na sobotę) - opłata za wjazd x1 (40zł) 2.Kevin &$ Monisia 3.Kosa - opłata za wjazd x 1 (40zł) 4.Wilkov(nie wiem jeszcze czy sam czy z Ania) 5.mariusz13 6.Edu -opłata za wjazd x1 (40zł) 7.dawidjawor - opłata za wjazd x1 (40zł.) 8.chiccoo ( chyba z kimś )- opłata za wjazd x1 (40zł) 9.Śliwa & Marta - opłata za wjazd x1 (40zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opłata za wjazd wyniesie ok 40zł (zależy od ilości aut) Mam tu pytanie: Ta opłata jest za wjazd na tor (ściganie się z czasem), czy za sam wjazd na parking? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi