pawel75x Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 cz ktos moglby mi rozkodowac vin wbadd6100wbr48951 z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 siemka podeslij mi vin na maila to ci rozkoduje i odeśle jutro wieczorkiem;) aluss1@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 siemka podeslij mi vin na maila to ci rozkoduje i odeśle jutro wieczorkiem;)aluss1@o2.pl mógłbym się podczepić ze swoim?:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel75x Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 chdzi mi głównie o kolor lakieru nr. czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 dirty.73 podrzuc VIN na maila:) pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 to ja też moge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 to morze jak terz sie dolącze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 witam i dzięki krystian520,fajne,że możesz rozkodować cały vin,bo chyba na naszym forum(może się mylę,bo jestem nowy) jeszcze nikt się nie tego nie podejmował,a na innych forach ,to wiadomo,50 postów itd. myślę,że zrobisz tu furorę z tym tematem:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal10 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Krystian ja rowniez bym chcial sie podlaczyc z tym VIN-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus38 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 czy ja rowniez moge podrzucic swoj VIN ? happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nie chce byc nachalny ale tez bym Prosil o taka przysluge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 nie ma problemu:) słac na maila vin-y swoje viny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 wyslany i czekam na rozgrzeszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 edu2301 postaram sie zebyś jutro dostał porządne rozgrzeszenie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 witam i dzięki krystian520 przy okazji wyszło na jaw ze numer win który mam w dowodzie i nabity na kielichach nie jest vinem mojego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 tzn jak nie jest vinem twojego auta:O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 witam i dzięki krystian520 przy okazji wyszło na jaw ze numer win który mam w dowodzie i nabity na kielichach nie jest vinem mojego auta Moze ktos sie pomylił np podczas kupna-sprzedaży. A czym sie głownie rózni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 wszystkim od koloru po tapicerke zgadza sie tylko silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 BMW 320 - Wybity na prawej części przegrody wlotu powietrza, przy górnej krawędzi - Na prawym wzmocnieniu bocznym, w tylnej części - Wybity na nadlewie, z lewej strony korpusu sprawdzałeś vin w innych miejscach(ten opis znalazłem ,ale sam nie wiem jak to szukać)może niestety masz autko z puzzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 edu2301 postaram sie zebyś jutro dostał porządne rozgrzeszenie;) jak tam moje rozdrzeszenie robi sie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 BMW 320- Wybity na prawej części przegrody wlotu powietrza, przy górnej krawędzi - Na prawym wzmocnieniu bocznym, w tylnej części - Wybity na nadlewie, z lewej strony korpusu sprawdzałeś vin w innych miejscach(ten opis znalazłem ,ale sam nie wiem jak to szukać)może niestety masz autko z puzzli tez nie bardzo wiem jak to szukac podepne do kompa zobacze jaki vin mi tam wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 edu2301 sorki ze tak sie ciagnie;/ jutro ci podesle pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 edu2301 wybacz ale chyba zaginal mi twoj vin;/ duzo mam tych vinow ostatnio wiec prosze przeslij na skrzynke odbiorcza najlepiej. Pozdrawiam i przepraszam kolego;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 dziekuje Nic co mi wyslales nie brakuje w mojej furalce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 aha czyli dostałeś rozkodowany..?? a juz myslalem ze mi gdzies przepadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi