woz Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Troche nie zwiazane ze smiglem na masce ale przypadkiem trafilem na to i musialem sie podzielic! Wiec podkrecic glosniki do gory i jazda! Jest to absolutny orgazm w uszach! Nie ma to jak stara amerykanska widlasta na gazniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 good shit,man:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A ja jechalem dzisiaj za takim !!!! Czarny na czarnej feldze z zoltymi blachami dw !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 stoi na strzeżonym parkingu pod moim oknem.Maksa Borna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 a ja pozostane wierny PS: podkręćcie basik i glośność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 wole dźwięk tych bet z linka kozina happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Widlasta na gazniku ma swoj hardcorowy dzwiek i tyle. Ja ogolnie lubie stare A tak apropos linka Kozina, moze mi ktos powiedziec po naszemu, co to jest "resonator"? Ta pierwsze 540 czarna to bajka, i wlasnie takiego dzwieku szukalbym do siebie. Pisze, ze to tlumik remusa bez resonator. Ale co to do cholery resonator, na ligike chodzi o kata? ale kat to cat :l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Widlasta na gazniku ma swoj hardcorowy dzwiek i tyle. Ja ogolnie lubie stare A tak apropos linka Kozina, moze mi ktos powiedziec po naszemu, co to jest "resonator"? Ta pierwsze 540 czarna to bajka, i wlasnie takiego dzwieku szukalbym do siebie. Pisze, ze to tlumik remusa bez resonator. Ale co to do cholery resonator, na ligike chodzi o kata? ale kat to cat :l Chyba chodzi o srodkowa puszkę http://data.bmrparts.com/bmwparts/9392930741728U.html może wybebeszona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Chyba masz racje. Chodzi wloasnie o tlumik srodkowy. http://www.bimmerfest.com/forums/printthread.php?t=11943 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 nic dodac nic ujac, orgia dziwekow! ja wlasnie mam wycieta srodlowa puszke i przelotowy tlumik i wydaje mi sie ze dzwiek calkiem calkiem. ale to juz z czasem sami ocenicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) V8 plus gaźnik, bez żadnych katalizatorów, sond itp. ma to coś pieknego, ten basowy "gulgot". PS. Edytowane 6 Czerwca 2010 przez kozin09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 nic dodac nic ujac, orgia dziwekow! ja wlasnie mam wycieta srodlowa puszke i przelotowy tlumik i wydaje mi sie ze dzwiek calkiem calkiem. ale to juz z czasem sami ocenicie wlasnie-kiedy się na żywo pochwalisz? chyba nie ten link,ale odejscie ladne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 wlasnie-kiedy się na żywo pochwalisz?chyba nie ten link,ale odejscie ladne:) przyjeżdżaj kiedy chcesz jesli przed nysą nie bedzie zadnego spotu to dopiero przy "zbiorce" przed wyjazdem na nyse :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jak się zagazuję to mogę wbijać kiedy chcesz:)aaa,wlasnie-udalo Ci sie do nich namiar zdobyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dodam tylko to: - włos się jeży na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 To ja podepne sie pod temat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dorzuce pare nowych linkow dla milosnikow V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 V10:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jguVCp0PN-E to aż subwoofer wywala lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi