Pablo320 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dziś w nocy z 25/26-04-2010 skradziono na Psim Polu we Wrocławiu zderzak przedni z bmw e36, z rejestracją i halogenami z wersji mpakiet. Gdyby ktoś widział taki zderzak do sprzedania itp. proszę o kontakt ze mną 664907604 (Paweł) lub Komisariatem policji Wrocław Psie Pole. Poniżej foto zderzaka. z1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 O juz druga taka historia w przeciągu tygodnia o jakiej słyszałem e36 Taki temat to raczej pod kolor jest robiony. A montowany jest tylko na cztery śróbki ... Kiedyś radia, lusterka, kołpaki, owiewki, a teraz młode wilki i nie tylko za większe elementy sie biorą A co rejestracji to wylądowała w śmieciach w przeciwieństwie do reszty łupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Niedlugo beda krasc dachy z cabrioletow Jakies znaki szczgulne ? rysy pekniecia itd ? koniecznie smignij na gieldy w weekend tzn Lubin i Wrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 A ja sadze że smigać tylko wrocławskie i okoliczne drogi no i może Allegro. Ktoś zbiera m pakiet sobie, lub miał dzwona na przodzie. Znaki szczególne sadze że jadąc z naprzeciwka nie zobaczysz peknięcia/ zarysowania jeśli takie było. Nawet w kolorze nie udowodnisz że jest twój no chyba że wiesz że był malowany i jaki był wcześniej kolor, od wewnątrz widac naprawy, etc. Jak tego nie wiesz i nawet zobaczysz swój zderzak na miliony % na parkingu nic nie zrobisz kolesiowi chyba że tylko wpie*** dostanie i zderzak mu zabierzesz- ale tego nie rób na sam bekniesz za to. Mojemu ojcu kiedyś ukradli halogeny z paska i znalazł je na giełdzie- swoje bo były dwa klejone od tyłu- sam to robił- nie udowodnił sprzedającemu. Inna historia którą znam tez halogenowa to znaleziony swój towar na giełdzie w lubinie (sprzedawca DWR)- udowodniono że kradzione bo pomalowane w kolor samochodu (mało spotykany) narożniki szkiełek a samochód jest na parkingu, kable ucięte na odległościach tak jak w samochodzie i kilku świadków- oddał i prosił by zamieszanie nie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 A co rejestracji to wylądowała w śmieciach w przeciwieństwie do reszty łupu. raczej posłuży do zatankowania za free;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo320 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zderzak żadnych szczególnych znaków nie miał. Jak tak teraz patrze to faktycznie demontaż takiego zderzaka to kwestia odkręcenia 4 śrub i odpięcie kabli. Przykra sprawa zważywszy na to że miesiąc temu ukradli mi kierunkowskazy, jeszcze wcześniej antenę/płetwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 widziałem gdzieś fotki na necie z Rozji, jak złodzieje ukradli z aut dosłownie wszystko co dało się łatwo odkręcić: drzwi, maske, światła, zderzaki, koła, itp. Mam nadzieje, że do nas ta "moda" jeszcze nie doszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Widze że na Psim Polu to już staje się na porządku dziennym. Sprintera ode mnie z firmy z tamtąd sprzątneli - był 5 dni po rejestracji. A radia i tak dalej w modzie....dorawć i nogi w d... wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo320 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dziś w nocy 28/29-04 ukradli mi listwy boczne drzwiowe (z oznaczeniem mpower) 4szt. Auto zaparkowane na parkingu na ul. Żmudzkiej. Gdyby ktoś widział takie do sprzedaży proszę o info. Ciekaw jestem czy ciężko odkręcić tylny zderzak, lusterka, progi... Chyba faktycznie ktoś sobie kompletuje mpakiet. Po kradzieży zderzaka nie zdziwiłbym się gdybym któregoś dnia nie miał fotela w aucie albo podsufitki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zdzerzak tył na czterech śróbkach jest, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Proponuje abys jakos sobie pozaznaczal elementy moze cos wyryc w niewidocznych miejscach, potem jak przypadkiem sie znajdzie bedzie mozna udowodnic, ze to twoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja pierdziu:evil:! - co sie znowu dzieje w tym miescie? Tydzien temu geniusze włamali się do auta mojego kumpla przy Grabce... Na pocz próbowali łomem wyważyć tylna klapę, później drzwi kierowcy, a jak narobili wgniotów to dopiero wtedy wybili szybę i ukradli 2 zagłówki <HAHAHA> co za myśł taktyczna! Z dwojga złego całe szczęście, że Ci nic nie zniszczyli! Współczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Z tego co ja ostatnio slyszalem, to tak jak juz ktos z Was pisal to mi wiadomo co najmniej o 4 jumach przednich zderzakow od M-pakietu A z tego co sie widzi i slyszy, to wszystko co sie od M- zaczyna to ginie na potege:/ listwy ,zderzaki,a ostatnio widzialem lusterko w e36 ulamane bo ktos probowal wyrwac ,a nie mial pojecia ze jest na 3 srubach od wewnatrz porazka... Co do swoich czesci Pablo to tak jak koledzy radzili pilnuj allegro czy ktos z miasta lub okolic nie wystawia i gielda chyba raczej ta Lubinska bardziej ale i na nasza mozesz zagladnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Parę nocek filuj na auto. Jak zlodziejaszek się pojawi to : -Zakładaj basebolówkę -Nie przyznawaj się(w trakcie lania go),że to Twoje auto -najlepiej wogóle nic nie mów -łam kości rąk /żebra,lej po ryju -sprawdż czy żyje(ma przeżyć) -odejdż bez słowa nie podchodząć nawet i nie otwierając swojego auta. -nie informuj policji w żadnym razie Od takich złodziejaszków towaru/kasy nie odzyskasz a jak nakapujesz to i tak "tzw niska szkodliwość czynu" a potem nie upilnujesz ich i o Mpakiecie możesz dokumentnie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) To jest dopiero hardkor. Koleś okrada swoich kumpli... http://www.bmwbialystok.nazwa.pl/forum/ ... sc&start=0 Cytat: "Z MOJEJ STRONY I Z MOJEGO KOLEGI OD TEJ PORY NIC NIE ZOSTANIE SKRADZIONE ! JUZ MI STARCZY PROBLEMÓW ! JESZCZE RAZ WSZYSTKICH PRAEPRASZAM !za mojego kolege no i za mnie " Japierd*** takiego to tylko przypiąc do haka i przeciągnąc po kostce brukowej :evil::evil::evil: Edytowane 26 Maja 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 To jest dopiero hardkor. Koleś okrada swoich kumpli...http://www.bmwbialystok.nazwa.pl/forum/ ... sc&start=0 Cytat: "Z MOJEJ STRONY I Z MOJEGO KOLEGI OD TEJ PORY NIC NIE ZOSTANIE SKRADZIONE ! JUZ MI STARCZY PROBLEMÓW ! JESZCZE RAZ WSZYSTKICH PRAEPRASZAM !za mojego kolege no i za mnie " Japierd*** takiego to tylko przypiąc do haka i przeciągnąc po kostce brukowej :evil::evil::evil: No to tutaj dopiero od***a... numer swoi swoich :/ Powinni go przecwiczyc raz a dobrze i wiecej by nic nie ukradl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 ale cyrk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Fest masakra , normalnie rece przy samej dupie pourywać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 przykre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jakiś czas temu mojemu kumplowi też wpierw podprowadzili listwy z pakietu e36, a potem przedni zderzak - też z pakietu. Rzecz miała miejsce na hubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo320 Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Dziś w nocy ukradli mi listwy zderzaka tylnego mpakiet i listwę zderzaka przedniego z zaślepką na hak. Elementy były podpisane markerem i miały od środka wydrapane nr rej. Zderzak został, choć połamali go przy próbie demontażu gdyż przymarzł. Gdyby ktoś się natknął na takie elementy noszące ślady podpisania proszę o kontakt 664907604 Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 To juz jest masakra. Za takie cos powinno sie odrazu ucinac lapy ! Czlowiek pracuje zeby cos miec,a tu taki skur.... przyjdzie i sobie poprostu wezmie. Sorki,ze troche nie na temat ale jak czytam o czyms takim to odrazu sie gotuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Pablo320 współczuje ci z tymi kradzieżami próbuj jakoś upilnować tych typów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Taa... masakra, to widze ja nie mialem az tak zle, jak mi jakis miesiac temu skur*iele ukradli "tylko" halogeny, jakos to przebolalem, gorzej sie zdenerwowalem ze zaczep urwali teraz mam juz oznaczone, ale i tak nie wiem czy to cos da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Prostactwo jak dla mnie. Popatrz po allegro, moze nie sa do konca rozgarnieci i je wystawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi