Tomaszeks_88 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam kupilem zestaw glosnkow kupilem plyte MDF skajke niezdzierajke i teraz bede robil polke i moje pytanie brzmi jak sciagnac stara? czy moze jakies propozycje co do robienia polki? Jutro najpozniej chce zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 co do demontażu wyjmujesz siedzisko, odkrecasz na dole oparcie (lewa i prawa strona) półka do góry i wychodzi sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk konin Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 http://zoso.no-ip.org/318i-radio.html jak mozesz to rob foty podczas produkcji i koniecznie daj znac jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Wiec wyszlo mysle calkiem dobrze.... gra tez calkiem dobrze. oceniam to na 4+ Pracy bylo trzy dni bardzo duzo rzeczy nie pasowalo i bylo przeciwko mnie ale sie w koncu udalo... jakby ktos chcial moge zamiescic nowy temat np budowa polki e30 bo mam sporo zdjec podczas produkcji tej polko oraz pamiec dosc dobra ale krotka...:mrgreen: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 cos sie porypalo z tym zdjeciem i teraz niema go tu a jest w tym temacie.... http://www.maxbimmer.pl/threads/10515-Glosnki-BMW-E30?p=103173#post103173 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi