Gość bicker Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam Witam szanownych forumowiczów. Mam radionavigacje BMW w E46. Ostanio kupiłem sobie wyświetlacz 4:3 tylko jest jeden problem ma dodatkową wtyczke. Wiem że napewno da się przerobić tą wtyczke by wszystko działało tylko nie mam zadnego schematu. Czy ktos z szanownych forumowiczów posiada taką dokumentacje? Pozdrawiam i dziękuje za pomoc. PS moj meil to dudekpiotr2000@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 że tak powiem odwiedź tą stronke napewno znajdziesz to czego szukasz http://www.realoem.com/bmw/select.do?PHPSESSID=e56eab1bfbc65dadab4987c6bfa975e7 Pozdro FunS BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi